Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase LEGAND
an Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Addo bereikt de bal nog maar net als eerste. Howing onderschept slim de pass. Howing probeert naar een medespeler te passen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Addo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lismare raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coring neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Strehl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Addo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus onderschept slim de pass. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bäuerle verovert de bal door een tackle van achteren. Queck is nu in balbezit. Kalweit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Queck roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Queck kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
Coring is nu in balbezit. Coring passt de bal in één keer door. Akkus speelt de bal door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 1:0

37e minuut.
Au rent richting de bal. Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Akkus passt de bal met de wreef. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Neff rent richting de bal. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring speelt de bal door. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Maisel met een harde bal richting middenveld. Howing kopt de bal weg. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 21%, LEGAND 79%.
Torpedo Torfnase - LEGAND 2:0

54e minuut.
Coring is nu in balbezit. Akkus is nu in balbezit. Akkus probeert naar een medespeler te passen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Howing probeert naar een medespeler te passen. Ballentin rent richting de bal. Lismare verovert de bal door een tackle van achteren. Lismare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 3:0

56e minuut.
Kalweit passt de bal zonder na te denken. Inworp. Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 4:0

58e minuut.
Böger is nu in balbezit. Tosi verovert de bal door een tackle van achteren. Tosi met een sublieme pass. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 5:0

65e minuut.
Valke passt de bal in één keer door. Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkus geeft een lange en hoge pass. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Böger passt de bal met de wreef. Ballentin is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Lismare schiet op doel. Maisel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 6:0

79e minuut.
Ballentin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Akkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring rent richting de bal. Coring passt de bal zonder na te denken. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel. Maisel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel. Neff probeert de bal aan de voet te houden. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - LEGAND 7:0

86e minuut.
Maisel trapt de bal weg. Akkus heeft problemen om de bal te vangen. Akkus speelt de bal door. Lismare is nu in balbezit. Lismare schiet op doel. Paal! Maisel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 16%, LEGAND 84%.
Torpedo Torfnase - LEGAND 7:0