Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowcy94 dwk5
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Pacino met een sublieme pass. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano passt de bal zonder na te denken. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 1:0

2e minuut.
Paland rent richting de bal. Dmukauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Dmukauskas geeft de bal voor. Man Kwong rent richting de bal. Man Kwong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabritz trapt de bal weg. Man Kwong geeft een lange en hoge pass. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stern probeert naar een medespeler te passen. Dmukauskas is nu in balbezit. Fabritz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabritz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Stern onderschept slim de pass. Stern passt de bal in één keer door. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 2:0

13e minuut.
Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong geeft een hoge lob. Dmukauskas is nu in balbezit. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula schiet op doel. Palarz bokst de bal weg. Echter is nu in balbezit. Dmukauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 3:0

18e minuut.
Palarz trapt de bal weg van het doel. Stern kopt de bal weg. Dmukauskas heeft problemen om de bal te vangen. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Man Kwong passt de bal zonder na te denken. Dmukauskas rent richting de bal. Marcano rent richting de bal. Marcano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 4:0

29e minuut.
Klungelig pakt Marcano de bal. Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong probeert naar een medespeler te passen. Feula rent richting de bal. Feula haalt uit met een fantastische trap. Palarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ... Palarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ullum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanselow met een sublieme pass. Marcano is nu in balbezit. Marcano schiet op doel. Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Jecht is nu in balbezit. Jecht passt de bal zonder na te denken. Fanselow is nu in balbezit. Feula onderschept slim de pass. Feula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano passt de bal met de wreef. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap. Palarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echter heeft problemen om de bal te vangen. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 5:0

37e minuut.
Dmukauskas rent richting de bal. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas rent richting de bal. Marcano rent richting de bal. Marcano schiet op doel. Palarz bokst de bal weg. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 6:0

38e minuut.
Paland rent richting de bal. Man Kwong verovert de bal door een tackle van achteren. Man Kwong passt de bal in één keer door. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fabritz heeft problemen om de bal te vangen. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dmukauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dmukauskas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fanselow heeft problemen om de bal te vangen. Marcano rent richting de bal. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Man Kwong geeft een hoge lob. Feula rent richting de bal. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fabritz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ullum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowcy94 20%, dwk5 80%.
Stalowcy94 - dwk5 6:0

49e minuut.
Feula is nu in balbezit. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula rent richting de bal. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Feula de bal. Marcano rent richting de bal. Feula rent richting de bal. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Borazan trapt de bal weg van het doel. Below heeft problemen om de bal te vangen. Stern met een sublieme pass. Dmukauskas is nu in balbezit. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Echter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Man Kwong met de inworp. Marcano is nu in balbezit. Marcano geeft een lange en hoge pass. Palarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 7:0

68e minuut.
Fabritz rent richting de bal. Fabritz geeft een hoge lob. Man Kwong probeert naar een medespeler te passen. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stern probeert naar een medespeler te passen. Man Kwong geeft een hoge lob. Echter heeft problemen om de bal te vangen. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca geeft de bal voor. Feula kopt de bal weg. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Paland controleert de bal met de borst. Stern met een sublieme pass. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 8:0

73e minuut.
Paland met een sublieme pass. Echter kan de bal niet met de borst controleren. Echter passt de bal in één keer door. Dmukauskas rent richting de bal. Dmukauskas schiet op doel. Palarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 9:0

75e minuut.
Nikulski met een sublieme pass. Daar is Dmukauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmukauskas passt de bal in één keer door. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stern met een sublieme pass. Ullum rent richting de bal. Ullum speelt de bal door. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmukauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 10:0

83e minuut.
Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabritz geeft de bal voor. Man Kwong rent richting de bal. Man Kwong geeft een lange en hoge pass. Dmukauskas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stern probeert naar een medespeler te passen. Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong geeft de bal voor. Feula heeft problemen om de bal te vangen. Feula draait met de bal, schiet en ... Palarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ullum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullum passt de bal zonder na te denken. Dmukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula rent richting de bal. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pospieszalski passt de bal in één keer door. Daar is Ullum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ullum speelt de bal door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dmukauskas heeft problemen om de bal te vangen. Dmukauskas schiet op doel. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowcy94 - dwk5 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowcy94 28%, dwk5 72%.
Stalowcy94 - dwk5 11:0