Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey BFC Union Berlin
vierper avt vor Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Palpacelli de bal. Palpacelli met een sublieme pass. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 1:0

2e minuut.
Rydlewicz passt de bal zonder na te denken. Jädicke rent richting de bal. Jädicke geeft de bal voor. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Palpacelli met een sublieme pass. Regazzini rent richting de bal. Regazzini passt de bal in één keer door. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli geeft een lange en hoge pass. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó geeft de bal voor. Palpacelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Galgóczi speelt de bal door. de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli schiet op doel. Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 2:0

9e minuut.
Daar is Palpacelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palpacelli passt de bal zonder na te denken. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jädicke is nu in balbezit. Ros González onderschept slim de pass. Ros González speelt de bal door. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
de la Hoz speelt de bal door. Regazzini is nu in balbezit. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Regazzini is nu in balbezit. Regazzini speelt de bal door. Böhm is nu in balbezit. Babó verovert de bal door een tackle van achteren. Babó draait met de bal, schiet en ... Joman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Christlhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 3:0

17e minuut.
Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros González passt de bal met de wreef. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap. Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 4:0

19e minuut.
Palpacelli verovert de bal door een tackle van achteren. Palpacelli passt de bal zonder na te denken. Babó rent richting de bal. Babó haalt uit met een fantastische trap. Böhm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 5:0

22e minuut.
de la Hoz speelt de bal door. Klungelig pakt Palpacelli de bal. Palpacelli passt de bal met de wreef. Daar is Babó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Macke probeert naar een medespeler te passen. de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hoz passt de bal in één keer door. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąblewski met de inworp. Regazzini met een sublieme pass. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Babó kopt de bal weg. Daar is Christlhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap. Joman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian passt de bal zonder na te denken. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel. Joman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 6:0

32e minuut.
Ros González geeft een lange en hoge pass. Babó kopt de bal weg. Macke heeft problemen om de bal te vangen. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 7:0

33e minuut.
Christlhuber geeft een hoge lob. Babó rent richting de bal. Babó geeft een hoge lob. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Joman met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hand de bal. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli passt de bal zonder na te denken. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Babó schiet op doel. Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 8:0

37e minuut.
Palpacelli verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini is nu in balbezit. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joman speelt de bal door. Regazzini kopt de bal weg. Babó is nu in balbezit. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ros González met een snelle inworp. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 20%, BFC Union Berlin 80%.
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 8:0

58e minuut.
Regazzini passt de bal zonder na te denken. Joman met een sublieme pass. de la Hoz kopt de bal weg. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap. Joman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Böhm geeft een lange en hoge pass. Martin kopt de bal weg. Galgóczi geeft de bal voor. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Ros González de bal. Ros González geeft een lange en hoge pass. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 10:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros González met een snelle inworp. Regazzini geeft een hoge lob. de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Ros González met een sublieme pass. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 11:0

67e minuut.
Martin geeft de bal voor. Ros González kan de bal niet met de borst controleren. Ros González geeft een hoge lob. Palpacelli heeft problemen om de bal te vangen. Palpacelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dąblewski geeft de bal voor. Ros González controleert de bal met de borst. Ros González geeft een lange en hoge pass. de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Galgóczi kopt de bal weg. Babó rent richting de bal. Babó speelt de bal door. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 12:0

72e minuut.
Haverkamp rent richting de bal. Palpacelli onderschept slim de pass. Palpacelli geeft een lange en hoge pass. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Böhm met een harde bal richting middenveld. Galgóczi kopt de bal weg. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Christlhuber de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ros González neemt de hoekschop. Christlhuber kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Hoz neemt de hoekschop. Palpacelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 13:0

76e minuut.
de la Hoz speelt de bal door. Regazzini rent richting de bal. Regazzini passt de bal in één keer door. Babó rent richting de bal. Babó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz geeft een hoge lob. Babó rent richting de bal. Babó draait met de bal, schiet en ... Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 14:0

79e minuut.
Regazzini rent richting de bal. Regazzini geeft een hoge lob. de la Hoz met een sublieme pass. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joman bokst de bal weg. Babó springt en kopt de bal. Joman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 15:0

81e minuut.
de la Hoz passt de bal zonder na te denken. Babó rent richting de bal. Babó speelt de bal door. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Hand rent richting de bal. Hand geeft de bal voor. de la Hoz geeft een hoge lob. Babó krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joman met een sublieme pass. de la Hoz kan de bal niet met de borst controleren. de la Hoz passt de bal in één keer door. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel. Joman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babó is nu in balbezit. Babó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 13%, BFC Union Berlin 87%.
Graffzoch von Dreyey - BFC Union Berlin 16:0