Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vypereur Vivement_Dimanche
hip Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Liović is nu in balbezit. Liović geeft een hoge lob. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger onderschept slim de pass. Stegger schiet op doel. Paal! Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 1:0

7e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Liović onderschept slim de pass. Liović speelt de bal door. Stroker rent richting de bal. Stroker haalt uit met een fantastische trap. Dubost bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 2:0

10e minuut.
Liović is nu in balbezit. Liović met een sublieme pass. Stegger rent richting de bal. Stegger schiet op doel. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lepouras passt de bal met de wreef. Liović bereikt de bal nog maar net als eerste. Liović passt de bal zonder na te denken. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Liović heeft problemen om de bal te vangen. Liović speelt de bal door. Stroker is nu in balbezit. Stroker haalt uit met een fantastische trap. Dubost maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lim-Duan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim-Duan geeft een hoge lob. Stegger rent richting de bal. Stegger draait met de bal, schiet en ... Thébault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lim-Duan neemt de hoekschop. Stegger rent richting de bal. Stegger haalt uit met een fantastische trap. Dubost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 3:0

36e minuut.
Liović is nu in balbezit. Liović passt de bal met de wreef. Stroker rent richting de bal. Stroker schiet op doel. Bernier probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 4:0

40e minuut.
Paillard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Stroker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 5:0

41e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne passt de bal zonder na te denken. Gandon rent richting de bal. Stegger onderschept slim de pass. Stegger schiet op doel. Dubost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 30%, Vivement_Dimanche 70%.
vypereur - Vivement_Dimanche 6:0

52e minuut.
Liović rent richting de bal. Liović geeft een lange en hoge pass. Tassin heeft problemen om de bal te vangen. Stegger is nu in balbezit. Stegger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lepouras speelt de bal door. Liović is nu in balbezit. Liović passt de bal zonder na te denken. Stegger rent richting de bal. Stegger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonnel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bernier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liović bereikt de bal nog maar net als eerste. Liović met een sublieme pass. Stegger heeft problemen om de bal te vangen. Stegger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rosier kopt de bal weg. Daar is Liović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liović probeert naar een medespeler te passen. Stegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger schiet op doel. Dubost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stroker is nu in balbezit. Stroker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 7:0

72e minuut.
Stroker is nu in balbezit. Hernandez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stroker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourdon komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Bernier de bal. Stroker is nu in balbezit. Stroker passt de bal met de wreef. Stegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 8:0

79e minuut.
Rondeau passt de bal zonder na te denken. Liović speelt de bal door. Daar is Thébault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Liović speelt de bal door. Stroker is nu in balbezit. Stroker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stroker is nu in balbezit. Liović rent richting de bal. Liović passt de bal zonder na te denken. Stegger is nu in balbezit. Stegger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Stroker geeft een lange en hoge pass. Stegger is nu in balbezit. Stegger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gandon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - Vivement_Dimanche 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 28%, Vivement_Dimanche 72%.
vypereur - Vivement_Dimanche 9:0