Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Play Mesón ZZZ
Encerrona Tactiek Especial
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.7 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten matig
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Huân geeft een hoge lob. Rolland heeft problemen om de bal te vangen. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Mesón ZZZ 1:0

29e minuut.
Ślęzak trapt de bal weg van het doel. Rondán is nu in balbezit. Rondán geeft een hoge lob. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huân geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă draait met de bal, schiet en ... Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Niewiadomski kopt de bal weg. Dams is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spaljević. Spaljević krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Huân probeert de bal aan de voet te houden. Pappariello kopt de bal weg. Klungelig pakt Huân de bal. Aleksijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Play 26%, Mesón ZZZ 74%.
Go Play - Mesón ZZZ 1:0

50e minuut.
Välikangas probeert de bal met de borst te controleren. Rondán met een sublieme pass. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević geeft een lange en hoge pass. Çiftelli heeft problemen om de bal te vangen. Ślęzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gabrielyan speelt de bal door. Pappariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappariello geeft een lange en hoge pass. Aleksijević rent richting de bal. Aleksijević haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski geeft de bal voor. Pappariello geeft een lange en hoge pass. Gogoasă springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Mesón ZZZ 2:0

66e minuut.
Dams passt de bal met de wreef. Pappariello probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Mesón ZZZ 3:0

67e minuut.
Rolland passt de bal met de wreef. Ghimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă begaat een overtreding. Gogoasă krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Verdeţ heeft problemen om de bal te vangen. Verdeţ geeft de bal voor. Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Mesón ZZZ 4:0

76e minuut.
Pappariello is nu in balbezit. Pappariello speelt de bal door. Aleksijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević draait met de bal, schiet en ... Ślęzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Mesón ZZZ 5:0

84e minuut.
Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov passt de bal met de wreef. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ geeft de bal voor. Gogoasă springt en kopt de bal. Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă draait met de bal, schiet en ... Rolland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślęzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Play 14%, Mesón ZZZ 86%.
Go Play - Mesón ZZZ 5:0