Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Trelewense los chachos
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Picotti probeert naar een medespeler te passen. Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal met de wreef. Siemmens rent richting de bal. Siemmens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bottai probeert naar een medespeler te passen. Rivadavia rent richting de bal. Rivadavia passt de bal met de wreef. Schunke rent richting de bal. Schunke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ferrazza rent richting de bal. Ferrazza passt de bal zonder na te denken. O´Farrell is nu in balbezit. Siemmens onderschept slim de pass. Siemmens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massoud met een harde bal richting middenveld. Ferrazza kopt de bal weg. Picotti rent richting de bal. Picotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Gianetti met een harde bal richting middenveld. Krakov met een sublieme pass. Picotti is nu in balbezit. Picotti schiet op doel. Gianetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Trelewense - los chachos 1:0

39e minuut.
Pelozo heeft problemen om de bal te vangen. Bottai is nu in balbezit. Picotti is nu in balbezit. Picotti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Massoud de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Trelewense 34%, los chachos 66%.
Sportivo Trelewense - los chachos 1:0

52e minuut.
O´Farrell trapt de bal weg van het doel. Krakov is nu in balbezit. Krakov met een sublieme pass. Picotti is nu in balbezit. Picotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Trelewense - los chachos 2:0

59e minuut.
Barone passt de bal in één keer door. Daar is Picotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O´Farrell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Picotti neemt de penalty, wat een uithaal! Gianetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Siemmens is nu in balbezit. Siemmens passt de bal in één keer door. Picotti rent richting de bal. Picotti haalt uit met een fantastische trap. O´Farrell verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Schefer onderschept slim de pass. Schefer probeert naar een medespeler te passen. Egri is nu in balbezit. Pelozo is nu in balbezit. Pelozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rivadavia rent richting de bal. Vangione verovert de bal door een tackle van achteren. de Chateaubriand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vangione is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelozo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Trelewense 16%, los chachos 84%.
Sportivo Trelewense - los chachos 2:0