Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinema Verité Marianela Cardozo
Tr Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Robbins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 1:0

7e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Cirrincioni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomirescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kretek neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 2:0

9e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Kretek is nu in balbezit. Kretek geeft een hoge lob. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Matshitse bereikt de bal nog maar net als eerste. Matshitse draait met de bal, schiet en ... Richter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arning passt de bal met de wreef. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth geeft de bal voor. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Matshitse verovert de bal door een tackle van achteren. Matshitse passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 3:0

21e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid passt de bal in één keer door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Richter de bal onder controle te krijgen. Matshitse is nu in balbezit. Matshitse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Matshitse verovert de bal door een tackle van achteren. Matshitse passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dragomirescu kopt de bal weg. Matshitse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cirrincioni. Cirrincioni krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Dragomirescu probeert de bal aan de voet te houden. Madrid rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Robbins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 32%, Marianela Cardozo 68%.
Cinema Verité - Marianela Cardozo 4:0

51e minuut.
Richter kopt de bal weg. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek passt de bal zonder na te denken. Matshitse heeft problemen om de bal te vangen. Matshitse draait met de bal, schiet en ... Robbins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Richter is nu in balbezit. Matshitse onderschept slim de pass. Kretek speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 5:0

58e minuut.
Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal in één keer door. Dragomirescu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Matshitse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Cirrincioni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 6:0

68e minuut.
Matshitse passt de bal in één keer door. Bellucci is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu schiet op doel. Robbins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Cirrincioni heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cinema Verité - Marianela Cardozo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinema Verité 16%, Marianela Cardozo 84%.
Cinema Verité - Marianela Cardozo 7:0