Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Namibia hunters boys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Masanabo rent richting de bal. Loke is nu in balbezit. Masanabo onderschept slim de pass. Masanabo haalt uit met een fantastische trap. Davis onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cameron zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Masanabo is nu in balbezit. Masanabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Namibia - hunters boys 0:1

8e minuut.
Niang onderschept slim de pass. Niang passt de bal zonder na te denken. Matlala rent richting de bal. Matlala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid Namibia - hunters boys 1:1

17e minuut.
Masanabo is nu in balbezit. Loke rent richting de bal. Masanabo verovert de bal door een tackle van achteren. Booth rent richting de bal. Booth haalt uit met een fantastische trap. Mmotong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Motlhajwa de bal. Portgieter is nu in balbezit. Portgieter geeft een hoge lob. Lupiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Loke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Niang is nu in balbezit. Shasha is nu in balbezit. Shasha met een sublieme pass. Matlala is nu in balbezit. Matlala haalt uit met een fantastische trap. Scott bokst de bal weg.

32e minuut.
Booth passt de bal in één keer door. Shai is nu in balbezit. Niang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Niang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Davis speelt de bal door. Cameron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mogatla. Cameron raakt geblesseerd tijdens het duel. Portgieter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mmotong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo schiet op doel. Casnar met een sublieme pass. Klungelig pakt Booth de bal. Booth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mmotong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casnar rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Namibia 47%, hunters boys 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Namibia - hunters boys 1:1

48e minuut.
Shai is nu in balbezit. Shai met een sublieme pass. Loke is nu in balbezit. Loke passt de bal zonder na te denken. Lupiya speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Namibia - hunters boys 1:2

51e minuut.
Loke onderschept slim de pass. Loke speelt de bal door. Motlhajwa rent richting de bal. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Davis passt de bal in één keer door. Loke rent richting de bal. Portgieter bereikt de bal nog maar net als eerste. Loke rent richting de bal. Loke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mthembu rent richting de bal. Augustine onderschept slim de pass. Augustine speelt de bal door. Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Portgieter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ellis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Mogatla de bal onder controle te krijgen. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla speelt de bal door. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Namibia 41%, hunters boys 59%.
Real Madrid Namibia - hunters boys 1:2