Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:20
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: Fläsch Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12595
Fläsch FC Zug91
1S5M Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
58 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 20.7
formidable Schieten weak
formidable Passen weak
excellent Verdedigen poor


1e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schnarwiler ... Strafschop! Giacometti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tromp legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 1:0

3e minuut.
Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft de bal voor. Daar is Hagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hagen kopt de bal weg. Shalou rent richting de bal. Shalou passt de bal met de wreef. Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kalbermatten verovert de bal door een tackle van achteren. Karlen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantieni. Cantieni krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Von Ballmoos de bal. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tami trapt de bal weg. Morini kopt de bal weg. Shalou geeft een hoge lob. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tromp geeft een hoge lob. Tami speelt de bal door. Känzig kopt de bal weg. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik geeft een hoge lob. Tami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 2:0

10e minuut.
Cantieni kopt de bal weg. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou passt de bal zonder na te denken. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Tami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Shalou rent richting de bal. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shalou krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Shalou rent richting de bal. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik passt de bal zonder na te denken. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 3:0

14e minuut.
Kägi met een sublieme pass. Tromp is nu in balbezit. Tromp probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Shalou passt de bal met de wreef. Kägi rent richting de bal. Von Ballmoos verovert de bal door een tackle van achteren. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 4:0

18e minuut.
Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Leibundgut heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 5:0

20e minuut.
Fantastik is nu in balbezit. Fantastik passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Schnarwiler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Schnarwiler trapt de bal weg van het doel. Marmet is nu in balbezit. Marmet geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 6:0

22e minuut.
Fantastik heeft problemen om de bal te vangen. Fantastik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Tami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 7:0

23e minuut.
Shalou rent richting de bal. Shalou passt de bal met de wreef. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 8:0

25e minuut.
Leibundgut geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Von Ballmoos zal de hoekschop nemen. Giacometti controleert de bal met de borst. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hagen rent richting de bal. Tromp onderschept slim de pass. Tromp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 9:0

26e minuut.
Tromp probeert naar een medespeler te passen. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Leibundgut geeft de bal voor. Inworp. Känzig met een snelle inworp. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cantieni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shalou de bal. Shalou geeft de bal voor. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fantastik is nu in balbezit. Fantastik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leibundgut de bal. Tromp rent richting de bal. Tromp geeft een lange en hoge pass. Tami bokst de bal weg. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 10:0

36e minuut.
Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Känzig met een sublieme pass. Cantieni heeft problemen om de bal te vangen. Cantieni passt de bal zonder na te denken. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Von Ballmoos geeft een hoge lob. Daar is Kägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gruber controleert de bal met de borst. Fantastik rent richting de bal. Fantastik passt de bal met de wreef. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 10%, FC Zug91 90%.
Fläsch - FC Zug91 10:0

46e minuut.
Kägi geeft een lange en hoge pass. Shalou rent richting de bal. Shalou geeft een lange en hoge pass. Tromp is nu in balbezit. Tromp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cantieni geeft een hoge lob. Tromp rent richting de bal. Tromp geeft een lange en hoge pass. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Tami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 11:0

50e minuut.
Kägi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Von Ballmoos de bal onder controle te krijgen. Shalou kopt de bal weg. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 12:0

51e minuut.
Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp geeft een lange en hoge pass. Von Ballmoos controleert de bal met de borst. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Tami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 13:0

54e minuut.
Gruber kopt de bal weg. Kalbermatten rent richting de bal. Kalbermatten geeft een hoge lob. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou speelt de bal door. Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Tami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Giacometti kopt de bal weg. Daar is Von Ballmoos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 14:0

61e minuut.
Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni geeft de bal voor. Schnarwiler kopt de bal weg. Von Ballmoos geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 15:0

63e minuut.
Villars verovert de bal door een tackle van achteren. Villars passt de bal met de wreef. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Tami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Shalou passt de bal met de wreef. Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos passt de bal zonder na te denken. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 16:0

66e minuut.
Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Leibundgut probeert de bal aan de voet te houden. Tami bokst de bal weg. Schnarwiler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 17:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tami niet meer kan verder spelen. Marmet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Marmet rent richting de bal. Marmet geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Marmet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 18:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shalou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal. Marmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 19:0

70e minuut.
Von Ballmoos passt de bal zonder na te denken. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnarwiler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fantastik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Shalou kopt de bal weg. Fantastik controleert de bal met de borst. Giacometti rent richting de bal. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hagen onderschept slim de pass. Cantieni verovert de bal door een tackle van achteren. Cantieni probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 20:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Känzig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fantastik met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Marmet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 21:0

76e minuut.
Karlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni onderschept slim de pass. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. Marmet bokst de bal weg.

77e minuut.
Von Ballmoos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tromp kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Marmet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 22:0

78e minuut.
Kägi heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal. Marmet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 23:0

79e minuut.
Von Ballmoos onderschept slim de pass. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Giacometti kopt de bal weg. Daar is Tromp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp schiet op doel. Marmet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 24:0

85e minuut.
Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik geeft de bal voor. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kägi heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 25:0

89e minuut.
Von Ballmoos onderschept slim de pass. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Zug91 26:0

89e minuut.
Crivelli rent richting de bal. Von Ballmoos verovert de bal door een tackle van achteren. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Tromp rent richting de bal. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 14%, FC Zug91 86%.
Fläsch - FC Zug91 26:0