Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Skb
343Ony Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tande met een sublieme pass. Mikšík rent richting de bal. Tufte rent richting de bal. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hodneland speelt de bal door. Røvik probeert de bal aan de voet te houden. Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mäkikylä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikylä schiet op doel. Sandøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Østerhus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjøsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøsund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Skb 1:1

12e minuut.
Mørland met een sublieme pass. Mikšík met een sublieme pass. Tande speelt de bal door. Mäkikylä is nu in balbezit. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 2:1

13e minuut.
Tufte is nu in balbezit. Tufte passt de bal zonder na te denken. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tande schiet op doel. Østerhus probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 3:1

15e minuut.
Daar is Tufte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland passt de bal met de wreef. Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Røvik passt de bal met de wreef. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tande passt de bal zonder na te denken. Mäkikylä is nu in balbezit. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mikšík passt de bal met de wreef. Mäkikylä heeft problemen om de bal te vangen. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Collett de bal onder controle te krijgen. Sandøy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 4:1

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Østerhus trapt de bal weg. Mørland kopt de bal weg. Mäkikylä rent richting de bal. Mäkikylä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sandøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mäkikylä haalt uit met een fantastische trap. Collett probeert de bal aan de voet te houden. Mikšík rent richting de bal. Mikšík draait met de bal, schiet en ... Sandøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Foss onderschept slim de pass. Mäkikylä verovert de bal door een tackle van achteren. Tufte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík rent richting de bal. Mikšík schiet op doel. De bal raakt de paal. Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikylä haalt uit met een fantastische trap. Sandøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 5:1

43e minuut.
Tjøstheim rent richting de bal. Tande onderschept slim de pass. Tande passt de bal met de wreef. Mikšík rent richting de bal. Mikšík schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Østerhus geeft een hoge lob. Inworp. Røvik met de inworp. Mäkikylä rent richting de bal. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 23%, Skb 77%.
Dala-Fram 88 - Skb 5:1

49e minuut.
Mørland speelt de bal door. Tufte rent richting de bal. Arnestad maakt een afschuwelijke overtreding. Arnestad krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tufte raakt geblesseerd tijdens het duel. Tufte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tande kopt de bal weg. Klungelig pakt Collett de bal. Mäkikylä is nu in balbezit. Mäkikylä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Østerhus rent richting de bal. Østerhus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tufte met een snelle inworp. Mørland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Østerhus rent richting de bal. Østerhus geeft de bal voor. Daar is Tufte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikšík rent richting de bal. Mikšík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 6:1

80e minuut.
Collett is nu in balbezit. Collett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Røvik met de inworp. Mäkikylä geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Røvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikylä haalt uit met een fantastische trap. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík draait met de bal, schiet en ... Sandøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 7:1

85e minuut.
Tufte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufte passt de bal zonder na te denken. Tande is nu in balbezit. Tande schiet op doel. Mikšík probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Arnestad geeft de bal voor. Collett rent richting de bal. Collett geeft de bal voor. Inworp. Mäkikylä met de inworp. Sandøy bokst de bal weg. Mikšík rent richting de bal. Mikšík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Skb 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 18%, Skb 82%.
Dala-Fram 88 - Skb 8:1
Skb