Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem Celtic DeDe Vichte
def xl Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Van Aerschot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Negomireanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garyga geeft de bal voor. Paharnicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Gia Hưng de bal. Gia Hưng passt de bal in één keer door. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Verjans de bal. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aerschot rent richting de bal. Cywka verovert de bal door een tackle van achteren. Cywka draait met de bal, schiet en ... Helaers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gia Hưng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raekelboom kopt de bal weg. Garyga rent richting de bal. Garyga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Cywka de bal onder controle te krijgen. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal met de wreef. Gia Hưng is nu in balbezit. Gia Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gia Hưng rent richting de bal. Gia Hưng geeft een hoge lob. Cywka rent richting de bal. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Helaers trapt de bal weg van het doel. Negomireanu heeft problemen om de bal te vangen. Negomireanu passt de bal zonder na te denken. Cywka is nu in balbezit. Cywka draait met de bal, schiet en ... Helaers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 2:0

25e minuut.
Stewart trapt de bal weg van het doel. Garyga kopt de bal weg. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu geeft de bal voor. Paharnicu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Raekelboom geeft de bal voor. Inworp. Negomireanu met een snelle inworp. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Raekelboom geeft een hoge lob. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu passt de bal met de wreef. Garyga rent richting de bal. Garyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 3:0

32e minuut.
Negomireanu geeft een hoge lob. Hazard kopt de bal weg. Negomireanu probeert naar een medespeler te passen. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Helaers met een harde bal richting middenveld. Negomireanu kopt de bal weg. Daar is Cywka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cywka kopt de bal weg. Van Aerschot probeert de bal met de borst te controleren. Paharnicu is nu in balbezit. Garyga is nu in balbezit. Garyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Raekelboom is nu in balbezit. Garyga onderschept slim de pass. Garyga met een sublieme pass. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 18%, Celtic DeDe Vichte 82%.
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 4:0

48e minuut.
Gia Hưng passt de bal zonder na te denken. Garyga is nu in balbezit. Garyga geeft een lange en hoge pass. Cywka krijgt zijn hoofd ertegen. Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 5:0

49e minuut.
Cywka onderschept slim de pass. Cywka passt de bal met de wreef. Raekelboom rent richting de bal. Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu schiet op doel. Helaers bokst de bal weg.

52e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal met de wreef. Cywka heeft problemen om de bal te vangen. Cywka schiet op doel. Helaers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 6:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negomireanu met een snelle inworp. Garyga probeert de bal met de borst te controleren. Garyga geeft een hoge lob. Daar is Raekelboom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helaers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 7:0

58e minuut.
Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse maakt een afschuwelijke overtreding. Villaluz raakt geblesseerd tijdens het duel. Villaluz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raekelboom probeert de bal met de borst te controleren. Cywka rent richting de bal. Cywka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Raekelboom heeft problemen om de bal te vangen. Cywka is nu in balbezit. Cywka draait met de bal, schiet en ... Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 8:0

59e minuut.
Swerdtfegers onderschept slim de pass. Swerdtfegers geeft een hoge lob. Villaluz met een sublieme pass. Negomireanu heeft problemen om de bal te vangen. Negomireanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paharnicu probeert de bal met de borst te controleren. Helaers bokst de bal weg. Paharnicu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 9:0

62e minuut.
Cywka passt de bal zonder na te denken. Villaluz speelt de bal door. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Helaers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 10:0

65e minuut.
Gia Hưng is nu in balbezit. Azat geeft de bal voor. Garyga speelt de bal door. Cywka rent richting de bal. Cywka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moerloose probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Negomireanu kopt de bal weg. Cywka is nu in balbezit. Garyga is nu in balbezit. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel. Helaers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 11:0

70e minuut.
Gia Hưng is nu in balbezit. Gia Hưng geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Swerdtfegers de bal onder controle te krijgen. Cywka rent richting de bal. Cywka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Garyga passt de bal zonder na te denken. Paharnicu rent richting de bal. Raekelboom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paharnicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garyga neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 12:0

74e minuut.
Garyga passt de bal in één keer door. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu passt de bal met de wreef. Daar is Cywka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 13:0

77e minuut.
Gia Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Gia Hưng geeft een lange en hoge pass. Daar is Moerloose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywka is nu in balbezit. Cywka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gia Hưng passt de bal met de wreef. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paharnicu de bal. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 15%, Celtic DeDe Vichte 85%.
zebras mollem - Celtic DeDe Vichte 14:0