Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC fccoolrealmadrid
Liverpool Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Kalchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ul de bal. Ul passt de bal in één keer door. Sanzovo is nu in balbezit. Rafael geeft een lange en hoge pass. Paal! Lykketoft is nu in balbezit. Paal!

15e minuut.
Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul geeft de bal voor. Daar is Lønstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skade geeft de bal voor. Sanzovo springt en kopt de bal. Pagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Skade passt de bal zonder na te denken. Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael passt de bal zonder na te denken. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - fccoolrealmadrid 1:0

23e minuut.
Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul geeft de bal voor. Pagh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fink is nu in balbezit. Fink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Heinze de bal. Rafael rent richting de bal. Rafael geeft een lange en hoge pass. Fink is nu in balbezit. Fink haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Ul speelt de bal door. Fink probeert naar een medespeler te passen. Rafael geeft een hoge lob. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo schiet op doel. Pagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 14%, fccoolrealmadrid 86%.
Liverball FC - fccoolrealmadrid 1:0

48e minuut.
Lykketoft geeft een lange en hoge pass. Daar is Rafael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fink rent richting de bal. Fink schiet op doel. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ul zal de hoekschop nemen. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner haalt uit met een fantastische trap. Fink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

53e minuut.
Rafael met een sublieme pass. Fink rent richting de bal. Fink passt de bal in één keer door. Sanzovo heeft problemen om de bal te vangen. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Waltner onderschept slim de pass. Waltner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rafael de bal. Rafael geeft een hoge lob. Sanzovo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - fccoolrealmadrid 2:0

64e minuut.
Ul is nu in balbezit. Ul passt de bal zonder na te denken. Lykketoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Fink haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lykketoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykketoft geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waltner met de inworp. Rafael geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sanzovo verovert de bal door een tackle van achteren. Rafael is nu in balbezit. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo geeft een lange en hoge pass. Pagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - fccoolrealmadrid 3:0

77e minuut.
Christiansen speelt de bal door. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev passt de bal zonder na te denken. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kalchev met een sublieme pass. Rafael is nu in balbezit. Rafael passt de bal zonder na te denken. Fink is nu in balbezit. Fink schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kotfin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotfin geeft de bal voor. Daar is Lykketoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fink rent richting de bal. Fink schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - fccoolrealmadrid 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 16%, fccoolrealmadrid 84%.
Liverball FC - fccoolrealmadrid 4:0