Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mödling Borussia Wartberg
Schwarze Mamba Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
58 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 16.7
incredible Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Scherling geeft een hoge lob. Ulrich kopt de bal weg. Merkel rent richting de bal. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 1:0

2e minuut.
Frommer met een sublieme pass. Seidenreiter is nu in balbezit. Achim probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Surmann rent richting de bal. Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda passt de bal in één keer door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seidenreiter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 2:0

6e minuut.
Scherling rent richting de bal. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Merkel heeft problemen om de bal te vangen. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Achim probeert de bal aan de voet te houden. Achim met een sublieme pass. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 3:0

8e minuut.
Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer passt de bal in één keer door. Duim is nu in balbezit. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 4:0

9e minuut.
Kavlak probeert naar een medespeler te passen. Duim is nu in balbezit. Duim speelt de bal door. Merkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 5:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Lechleiter de bal onder controle te krijgen. Obst is nu in balbezit. Scherling onderschept slim de pass. Scherling geeft de bal voor. Ulrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ivanschitz speelt de bal door. Irinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulrich de bal. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 6:0

16e minuut.
Merkel geeft een hoge lob. Achim kopt de bal weg. Lechleiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brás geeft de bal voor. Ulrich kopt de bal weg. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 7:0

22e minuut.
Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Volker probeert de bal met de borst te controleren. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zamojda met een sublieme pass. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter passt de bal zonder na te denken. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Merkel de bal. Surmann verovert de bal door een tackle van achteren. Surmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 8:0

27e minuut.
Frommer kopt de bal weg. Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás passt de bal in één keer door. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Irinov kopt de bal weg. Achim is nu in balbezit. Achim geeft een hoge lob. Lechleiter heeft problemen om de bal te vangen. Ulrich rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scherling neemt de hoekschop. Ulrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 9:0

30e minuut.
Frommer heeft problemen om de bal te vangen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann is nu in balbezit. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 10:0

32e minuut.
Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel. Lechleiter probeert de bal aan de voet te houden. Merkel is nu in balbezit. Merkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 11:0

32e minuut.
Frommer speelt de bal door. Klungelig pakt Kavlak de bal. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 12:0

34e minuut.
Merkel passt de bal in één keer door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter schiet op doel. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 13:0

35e minuut.
Merkel rent richting de bal. Merkel probeert naar een medespeler te passen. Ulrich probeert naar een medespeler te passen. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim onderschept slim de pass. Achim met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Merkel zal de hoekschop nemen. Seidenreiter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Irinov probeert naar een medespeler te passen. Lechleiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 14:0

40e minuut.
Ulrich met een sublieme pass. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda passt de bal met de wreef. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 15:0

41e minuut.
Kavlak rent richting de bal. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich passt de bal met de wreef. Merkel rent richting de bal. Merkel passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kavlak is nu in balbezit. Irinov onderschept slim de pass. Irinov met een sublieme pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 16%, Borussia Wartberg 84%.
FC Mödling - Borussia Wartberg 16:0

47e minuut.
Duim speelt de bal door. Irinov met een sublieme pass. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 17:0

48e minuut.
Merkel probeert naar een medespeler te passen. Achim met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 18:0

49e minuut.
Merkel onderschept slim de pass. Merkel met een sublieme pass. Seidenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter schiet op doel. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 19:0

53e minuut.
Sturz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim onderschept slim de pass. Achim probeert naar een medespeler te passen. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 20:0

54e minuut.
Kavlak rent richting de bal. Kavlak probeert naar een medespeler te passen. Sturz heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zamojda probeert naar een medespeler te passen. Scherling heeft problemen om de bal te vangen. Scherling geeft een lange en hoge pass. Ulrich krijgt zijn hoofd ertegen. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 21:0

57e minuut.
Achim met een sublieme pass. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda speelt de bal door. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ivanschitz trapt de bal weg. Scherling kopt de bal weg. Duim heeft problemen om de bal te vangen. Scherling geeft een hoge lob. Ulrich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zamojda kopt de bal weg. Merkel is nu in balbezit. Merkel met een sublieme pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Scherling geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter speelt de bal door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Zamojda rent richting de bal. Zamojda passt de bal in één keer door. Merkel rent richting de bal. Merkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sturz geeft een lange en hoge pass. Obst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scherling met een sublieme pass. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zamojda verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojda geeft een lange en hoge pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 22:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lercher komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Merkel heeft problemen om de bal te vangen. Merkel geeft een lange en hoge pass. Lechleiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 23:0

72e minuut.
Ivanschitz trapt de bal weg van het doel. Zamojda rent richting de bal. Zamojda geeft een lange en hoge pass. Daar is Lercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lercher geeft een lange en hoge pass. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 24:0

74e minuut.
Achim speelt de bal door. Merkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher schiet op doel. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 25:0

76e minuut.
Ivanschitz trapt de bal weg. Inworp. Zamojda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkel rent richting de bal. Merkel schiet op doel. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Achim controleert de bal met de borst. Achim passt de bal in één keer door. Lercher rent richting de bal. Lercher haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sturz heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 26:0

79e minuut.
Văcăroiu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Merkel verovert de bal door een tackle van achteren. Merkel geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter schiet op doel. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 27:0

81e minuut.
Bajorek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Merkel verovert de bal door een tackle van achteren. Lercher is nu in balbezit. Lercher passt de bal zonder na te denken. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Duim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scherling met een snelle inworp. Seidenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lercher rent richting de bal. Lercher haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Borussia Wartberg 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 12%, Borussia Wartberg 88%.
FC Mödling - Borussia Wartberg 28:0