Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting 58 Fc Innsbruck
MD - 2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Szaber is nu in balbezit. Beinhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Englert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cervo is nu in balbezit. Beinhart verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche geeft de bal voor. Pistrui springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cervo met een sublieme pass. Pistrui rent richting de bal. Vandendriessche speelt de bal door. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing rent richting de bal. Pistrui begaat een overtreding. Pistrui krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dombi rent richting de bal. Dombi passt de bal zonder na te denken. Szaber is nu in balbezit. Daar is Szaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber draait met de bal, schiet en ... Igelmayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Beinhart geeft de bal voor. Klungelig pakt Pistrui de bal. Wat een zware overtreding van Beinhart ... Strafschop! Pistrui raakt geblesseerd tijdens het duel. Szaber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Igelmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szaber is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dombi neemt de hoekschop. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 1:0

20e minuut.
Dombi is nu in balbezit. Dombi geeft een lange en hoge pass. Beinhart rent richting de bal. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Prey is nu in balbezit. Cervo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kammerer de bal onder controle te krijgen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zazzaroni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Englert de bal. Dombi is nu in balbezit. Dombi speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 2:0

28e minuut.
Bjørn probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan passt de bal zonder na te denken. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 3:0

34e minuut.
Schmittler rent richting de bal. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi heeft problemen om de bal te vangen. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dombi geeft een hoge lob. Szaber springt en kopt de bal. Oberauer heeft problemen om de bal te vangen. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vandendriessche passt de bal met de wreef. Dombi heeft problemen om de bal te vangen. Dombi met een sublieme pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan geeft een lange en hoge pass. Igelmayer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 4:0

43e minuut.
Pistrui geeft een lange en hoge pass. Dombi kopt de bal weg. Vandendriessche rent richting de bal. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting 58 12%, Fc Innsbruck 88%.
Sporting 58 - Fc Innsbruck 5:0

49e minuut.
Cazan met een sublieme pass. Pistrui is nu in balbezit. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Cervo de bal. Cervo probeert naar een medespeler te passen. Dombi rent richting de bal. Dombi geeft een lange en hoge pass. Szaber krijgt zijn hoofd ertegen. Igelmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Szaber rent richting de bal. Szaber geeft een lange en hoge pass. Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Dani komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dombi geeft een lange en hoge pass. Daar is Oberauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ... Igelmayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 7:0

62e minuut.
Kammerer passt de bal in één keer door. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zazzaroni speelt de bal door. Cervo rent richting de bal. Cervo passt de bal in één keer door. Szaber heeft problemen om de bal te vangen. Szaber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szaber is nu in balbezit. Szaber passt de bal in één keer door. Dani is nu in balbezit. Dani draait met de bal, schiet en ... Igelmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 8:0

67e minuut.
Bjørn kan de bal niet met de borst controleren. Bjørn geeft een hoge lob. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 9:0

70e minuut.
Beinhart controleert de bal met de borst. Szaber is nu in balbezit. Dombi met een sublieme pass. Dani is nu in balbezit. Dani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igelmayer met een harde bal richting middenveld. Ochman met een sublieme pass. Dani is nu in balbezit. Dani haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 10:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazan met een snelle inworp. Dani rent richting de bal. Dani haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 11:0

75e minuut.
Dombi met de inworp. Cervo speelt de bal door. Dani rent richting de bal. Dani haalt uit met een fantastische trap. Igelmayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 12:0

76e minuut.
Dombi is nu in balbezit. Dombi passt de bal met de wreef. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dani rent richting de bal. Dani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Igelmayer met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjørn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani draait met de bal, schiet en ... Igelmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cazan probeert naar een medespeler te passen. Dani is nu in balbezit. Dani geeft een hoge lob. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Dani is nu in balbezit. Dani schiet op doel. Igelmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 13:0

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dombi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Beinhart de bal. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting 58 - Fc Innsbruck 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting 58 10%, Fc Innsbruck 90%.
Sporting 58 - Fc Innsbruck 14:0