Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:34
  • Bekerwedstrijd: Kvalmatch
  • Stadion: A16 FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15591
Virvlingarna HENRIC
Mid 1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Liljegren rent richting de bal. Liljegren geeft een lange en hoge pass. Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 1:0

4e minuut.
Sivertsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viktorsson de bal. Grolsch rent richting de bal. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rehn heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 2:0

8e minuut.
Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad met een sublieme pass. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson schiet op doel. Viktorsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Körner heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 3:0

8e minuut.
Kjäll controleert de bal met de borst. Viktorsson is nu in balbezit. Kask probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Lagerbielke trapt de bal weg. Sivertsson kopt de bal weg. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Lagerbielke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Papuc passt de bal met de wreef. Grolsch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liljegren. Liljegren krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Schelin speelt de bal door. Lord speelt de bal door. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad verovert de bal door een tackle van achteren. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malm neemt de hoekschop. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Viktorsson onderschept slim de pass. Viktorsson passt de bal zonder na te denken. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson draait met de bal, schiet en ... Lagerbielke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 4:0

20e minuut.
Kjäll is nu in balbezit. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson is nu in balbezit. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 5:0

23e minuut.
Ängblad verovert de bal door een tackle van achteren. Ängblad met een sublieme pass. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 6:0

24e minuut.
Uhlan rent richting de bal. Uhlan passt de bal zonder na te denken. Ängblad rent richting de bal. Ängblad schiet op doel. Lagerbielke probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malm is nu in balbezit. Klungelig pakt Malm de bal. Malm speelt de bal door. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson passt de bal in één keer door. Sivertsson is nu in balbezit. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 7:0

36e minuut.
Ängblad passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson draait met de bal, schiet en ... Lagerbielke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 8:0

38e minuut.
Malm met de inworp. Kask is nu in balbezit. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad draait met de bal, schiet en ... Lagerbielke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 9:0

38e minuut.
Kask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad onderschept slim de pass. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 10:0

43e minuut.
Bringnäs passt de bal in één keer door. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Malm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kask rent richting de bal. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 28%, HENRIC 72%.
Virvlingarna - HENRIC 10:0

47e minuut.
Ängblad is nu in balbezit. Ängblad passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Lagerbielke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lagerbielke probeert naar een medespeler te passen. Ängblad kopt de bal weg. Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rehn trapt de bal weg van het doel. Sivertsson kopt de bal weg. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 11:0

51e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad passt de bal zonder na te denken. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. Lagerbielke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 12:0

52e minuut.
Inworp. Malm met de inworp. Kask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rehn probeert de bal aan de voet te houden. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 13:0

53e minuut.
Cras speelt de bal door. Klungelig pakt Uhlan de bal. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson schiet op doel. Lagerbielke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 14:0

57e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson passt de bal in één keer door. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 15:0

58e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson geeft de bal voor. Körner heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malm zal de hoekschop nemen. Viktorsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Lagerbielke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - HENRIC 16:0

70e minuut.
Korkeakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch rent richting de bal. Korkeakoski onderschept slim de pass. Korkeakoski geeft een hoge lob. Viktorsson springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Korkeakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Körner de bal. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Liljegren is nu in balbezit. Liljegren passt de bal zonder na te denken. Viktorsson rent richting de bal. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Schelin speelt de bal door. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad passt de bal zonder na te denken. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schelin speelt de bal door. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson passt de bal zonder na te denken. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Viktorsson is nu in balbezit. Sivertsson rent richting de bal. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rehn de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lord is nu in balbezit. Lord probeert naar een medespeler te passen. Liljegren met een sublieme pass. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lord kopt de bal weg. Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson schiet op doel. Lagerbielke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liljegren zal de hoekschop nemen. Ängblad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 16%, HENRIC 84%.
Virvlingarna - HENRIC 16:0