Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
End of the story!!! VNSuperStar
5:3:2 ver.1.0 Tactiek new
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Del Maiano geeft een hoge lob. Boas rent richting de bal. Boas geeft een hoge lob. Angelici rent richting de bal. Angelici schiet op doel. De bal raakt de paal. Denning werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Boas geeft een hoge lob. Erskine is nu in balbezit. Erskine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erskine is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erskine is nu in balbezit. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
End of the story!!! - VNSuperStar 1:0

28e minuut.
Picles verovert de bal door een tackle van achteren. Picles met een sublieme pass. Angelici speelt de bal door. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas haalt uit met een fantastische trap. Denning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Víkingsson niet meer kan verder spelen. Sal komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Butorac is nu in balbezit. Angelici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butorac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kromp met een snel genomen vrije trap. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: End of the story!!! 62%, VNSuperStar 38%.
End of the story!!! - VNSuperStar 1:0

73e minuut.
Geoghegan onderschept slim de pass. Geoghegan probeert naar een medespeler te passen. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Quinlan is nu in balbezit. Quinlan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Del Maiano probeert naar een medespeler te passen. Angelici met een sublieme pass. Kmet is nu in balbezit. Kmet passt de bal zonder na te denken. Angelici geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Del Maiano probeert naar een medespeler te passen. Carrillo speelt de bal door. Angelici met een sublieme pass. Boas rent richting de bal. Boas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Morientes passt de bal zonder na te denken. Kmet rent richting de bal. Kmet passt de bal met de wreef. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
End of the story!!! - VNSuperStar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: End of the story!!! 50%, VNSuperStar 50%.
End of the story!!! - VNSuperStar 2:0