Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA atletico Madrid FC
algajad väljal Tactiek 451
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Skondras onderschept slim de pass. Skondras met een sublieme pass. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste haalt uit met een fantastische trap. Ehvert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 1:0

9e minuut.
Laraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraia speelt de bal door. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras is nu in balbezit. Skondras draait met de bal, schiet en ... Ehvert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laraia zal de hoekschop nemen. Jõgiste is nu in balbezit. Jõgiste draait met de bal, schiet en ... Ehvert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 2:0

13e minuut.
Harend speelt de bal door. Libanês is nu in balbezit. Libanês passt de bal in één keer door. Daar is Skondras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skondras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft een hoge lob. Külari onderschept slim de pass. Laraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraia geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ehvert bokst de bal weg. Ehvert met een sublieme pass. Sitarek kopt de bal weg. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Libanês bereikt de bal nog maar net als eerste. Libanês passt de bal zonder na te denken. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste schiet op doel. Jõekalda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehvert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 3:0

23e minuut.
Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Košťařík rent richting de bal. Jõgiste verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgiste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Potrzebny met een sublieme pass. Laraia heeft problemen om de bal te vangen. Laraia geeft de bal voor. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste schiet op doel. Ehvert bokst de bal weg.

27e minuut.
Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek passt de bal met de wreef. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste schiet op doel. Ehvert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Skondras de bal. Skondras passt de bal in één keer door. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste haalt uit met een fantastische trap. Ehvert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky speelt de bal door. Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras heeft problemen om de bal te vangen. Skondras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 5:0

40e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Jõekalda kopt de bal weg. Laraia rent richting de bal. Laraia schiet op doel. Ehvert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Metsanurm passt de bal in één keer door. Sitarek met een sublieme pass. Laraia probeert naar een medespeler te passen. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 22%, atletico Madrid FC 78%.
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 5:0

48e minuut.
Libanês passt de bal zonder na te denken. Jõgiste rent richting de bal. Skondras is nu in balbezit. Daar is Jõgiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõgiste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jõekalda trapt de bal weg van het doel. Skondras kopt de bal weg. Külari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jõgiste rent richting de bal. Jõgiste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Jõgiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Külari bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgiste is nu in balbezit. Jõgiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Uring de bal. Potrzebny speelt de bal door. Klungelig pakt Jõgiste de bal. Jõgiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Turtă de bal. Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skondras raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sitarek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 8:0

61e minuut.
Skondras rent richting de bal. Skondras passt de bal met de wreef. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgiste schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turtă trapt de bal weg. Skondras kopt de bal weg. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgiste draait met de bal, schiet en ... Jõekalda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Külari is nu in balbezit. Skondras onderschept slim de pass. Skondras draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 9:0

65e minuut.
Harend rent richting de bal. Harend passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Külari de bal onder controle te krijgen. Jõgiste onderschept slim de pass. Jõgiste schiet op doel. Ehvert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doeltrap. Jõekalda trapt de bal weg van het doel. Skondras kopt de bal weg. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 10:0

78e minuut.
Sitarek met een sublieme pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal in één keer door. Laraia is nu in balbezit. Laraia geeft een lange en hoge pass. Ehvert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Külari met een sublieme pass. Skondras heeft problemen om de bal te vangen. Skondras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sitarek kopt de bal weg. Jõgiste heeft problemen om de bal te vangen. Jõgiste passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skondras de bal. Skondras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ehvert trapt de bal weg van het doel. Jõgiste is nu in balbezit. Jõgiste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skondras de bal. Skondras haalt uit met een fantastische trap. Ehvert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 19%, atletico Madrid FC 81%.
WC MUFAFA - atletico Madrid FC 10:0