Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigrebolso La Franja LG
GeneracionXXI Tactiek Mi en2
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Esperante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modan speelt de bal door. Łużyński rent richting de bal. Łużyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Modan geeft een lange en hoge pass. Daar is Suikkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łużyński onderschept slim de pass. Łużyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - La Franja LG 1:0

23e minuut.
Paniagua passt de bal zonder na te denken. Esperante rent richting de bal. Esperante speelt de bal door. Daar is Badalati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badalati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Badalati rent richting de bal. Mirică verovert de bal door een tackle van achteren. Mirică passt de bal met de wreef. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Suikkari onderschept slim de pass. Łużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łużyński haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - La Franja LG 2:0

34e minuut.
Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preza onderschept slim de pass. Preza geeft een hoge lob. Penc is nu in balbezit. Penc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı geeft een lange en hoge pass. Łużyński is nu in balbezit. Badalati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalati schiet op doel. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Charpentier speelt de bal door. Klungelig pakt Mirică de bal. Sutera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutera krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Soare onderschept slim de pass. Soare geeft een lange en hoge pass. Penc is nu in balbezit. Penc draait met de bal, schiet en ... Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - La Franja LG 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrebolso 42%, La Franja LG 58%.
tigrebolso - La Franja LG 2:1

47e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutera verovert de bal door een tackle van achteren. Sutera speelt de bal door. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Paniagua passt de bal in één keer door. Suikkari rent richting de bal. Łużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łużyński schiet op doel. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Esperante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică onderschept slim de pass. Mirică geeft een hoge lob. Penc rent richting de bal. Penc schiet op doel. Esquivel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Modan is nu in balbezit. Ganea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viloa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łużyński kopt de bal weg. Paniagua is nu in balbezit. Badalati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Łużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea onderschept slim de pass. Ganea passt de bal met de wreef. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli haalt uit met een fantastische trap. Esquivel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Esperante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică verovert de bal door een tackle van achteren. Mirică geeft de bal voor. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sutera geeft de bal voor. Ganea geeft een lange en hoge pass. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc schiet op doel. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tigrebolso - La Franja LG 2:2

87e minuut.
Soare met een sublieme pass. Mirică met een sublieme pass. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli draait met de bal, schiet en ... Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clavelli rent richting de bal. Clavelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tigrebolso - La Franja LG 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigrebolso 38%, La Franja LG 62%.
tigrebolso - La Franja LG 2:3