Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brunete manuel francisco
4231rcwing-cdf Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 22.1
adequate Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bertel rent richting de bal. Gacek onderschept slim de pass. Gacek passt de bal met de wreef. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer draait met de bal, schiet en ... Peñuela bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gacek zal de hoekschop nemen. Landazábal probeert naar een medespeler te passen. Ganga is nu in balbezit. Ganga schiet op doel. Peñuela bokst de bal weg. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunete - manuel francisco 1:0

9e minuut.
Becerra rent richting de bal. Deacon is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Freihammer onderschept slim de pass. Freihammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon passt de bal met de wreef. Freihammer rent richting de bal. Freihammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek passt de bal in één keer door. Deacon probeert naar een medespeler te passen. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grandela met een snelle inworp. Gacek speelt de bal door. Freihammer rent richting de bal. Freihammer schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Deacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deacon passt de bal met de wreef. Bertel rent richting de bal. Freihammer onderschept slim de pass. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Cagarra komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra geeft een hoge lob. Bertel controleert de bal met de borst. Gacek rent richting de bal. Gacek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grandela met de inworp. Gacek rent richting de bal. Gacek passt de bal zonder na te denken. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Astudillo met een harde bal richting middenveld. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft een hoge lob. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer draait met de bal, schiet en ... Paal! Astudillo kopt de bal weg. Daar is Deacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freihammer rent richting de bal. Freihammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunete 27%, manuel francisco 73%.
Brunete - manuel francisco 1:0

46e minuut.
Palacio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Palacio passt de bal zonder na te denken. Inworp. Trung Hải met de inworp. Cagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Deacon passt de bal in één keer door. Cagarra is nu in balbezit. Cagarra passt de bal met de wreef. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Gacek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freihammer de bal. Freihammer schiet op doel. Deacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Curzi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Deacon passt de bal in één keer door. Curzi is nu in balbezit. Deacon met een sublieme pass. Freihammer rent richting de bal. Freihammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Curzi is nu in balbezit. Curzi passt de bal met de wreef. Deacon is nu in balbezit. Deacon geeft een hoge lob. Peñuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunete - manuel francisco 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunete 28%, manuel francisco 72%.
Brunete - manuel francisco 2:0