Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:15
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Dragon's Den
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18536
Waterloo Druids SYRIA TEAM
twintop Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bleddyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bleddyn met een sublieme pass. Tompkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Plant bereikt de bal nog maar net als eerste. Plant haalt uit met een fantastische trap. Gaitskell bokst de bal weg.

18e minuut.
Pearse heeft problemen om de bal te vangen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal in één keer door. Tompkins is nu in balbezit. Tompkins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Owen is nu in balbezit. Poyntz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Poyntz verovert de bal door een tackle van achteren. Poyntz draait met de bal, schiet en ... Talbot bokst de bal weg.

31e minuut.
Sikmann passt de bal in één keer door. Daar is Waters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waters met een sublieme pass. Pearse rent richting de bal. Pearse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sikmann met een sublieme pass. Owen is nu in balbezit. Waters verovert de bal door een tackle van achteren. Pearse rent richting de bal. Pearse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterloo Druids - SYRIA TEAM 1:0

43e minuut.
Pearse verovert de bal door een tackle van achteren. Pearse passt de bal met de wreef. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompkins onderschept slim de pass. Tompkins haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tompkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waters is nu in balbezit. Waters geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterloo Druids 41%, SYRIA TEAM 59%.
Waterloo Druids - SYRIA TEAM 1:0

48e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters verovert de bal door een tackle van achteren. Waters probeert naar een medespeler te passen. Pearse rent richting de bal. Pearse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Teague bereikt de bal nog maar net als eerste. Page onderschept slim de pass. Page probeert naar een medespeler te passen. Walkley heeft problemen om de bal te vangen. Walkley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Skelly onderschept slim de pass. Skelly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walkley met een snelle inworp. Poyntz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Plant rent richting de bal. Tompkins bereikt de bal nog maar net als eerste. James schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. James krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tompkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters rent richting de bal. Waters speelt de bal door. Pearse is nu in balbezit. Pearse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterloo Druids - SYRIA TEAM 2:0

77e minuut.
Gaitskell trapt de bal weg van het doel. Page kopt de bal weg. Klungelig pakt Waters de bal. Tompkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleddyn onderschept slim de pass. Bleddyn geeft de bal voor. Tompkins rent richting de bal. Tompkins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gaitskell speelt de bal door. Sikmann kopt de bal weg. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bleddyn is nu in balbezit. Bleddyn passt de bal zonder na te denken. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearse is nu in balbezit. Pearse schiet op doel. Gaitskell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterloo Druids - SYRIA TEAM 3:0

85e minuut.
Sikmann is nu in balbezit. Sikmann passt de bal zonder na te denken. Plant geeft een hoge lob. Pearse rent richting de bal. Pearse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterloo Druids 29%, SYRIA TEAM 71%.
Waterloo Druids - SYRIA TEAM 3:0