Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:14
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Yazospor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18804
Yazospor Opera SK
yazo Tactiek Forza
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 38.7
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Verdyck geeft een lange en hoge pass. Smekens is nu in balbezit. Smekens geeft een hoge lob. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Smekens onderschept slim de pass. Smekens met een sublieme pass. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello schiet op doel. Gözüaçık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yazospor - Opera SK 1:0

16e minuut.
Cedro onderschept slim de pass. Cedro geeft een hoge lob. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. Gözüaçık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yazospor - Opera SK 2:0

23e minuut.
Verdyck rent richting de bal. Villagómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdyck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smekens met een snel genomen vrije trap. Bosnić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Verdyck heeft problemen om de bal te vangen. Forteza verovert de bal door een tackle van achteren. Forteza met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Bosnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić geeft een hoge lob. MacDonald probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Verdyck kan de bal niet met de borst controleren. Verdyck probeert naar een medespeler te passen. Smekens speelt de bal door. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdyck rent richting de bal. Met opzet legt Hanyż zijn tegenspeler op de grond. Verdyck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yazospor 38%, Opera SK 62%.
Yazospor - Opera SK 2:0

53e minuut.
Smekens verovert de bal door een tackle van achteren. Smekens passt de bal met de wreef. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap. Gözüaçık probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ryszawa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacDonald met de inworp. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
MacDonald rent richting de bal. MacDonald geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ryszawa de bal. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro geeft de bal voor. Ryszawa heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık bokst de bal weg.

68e minuut.
Ran is nu in balbezit. MacDonald onderschept slim de pass. MacDonald met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık bokst de bal weg. Caccaviello krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ryszawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yazospor - Opera SK 3:0

74e minuut.
Fijał met een snelle inworp. Smekens met een sublieme pass. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yazospor - Opera SK 4:0

75e minuut.
Tundura komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Caccaviello kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosnić de bal. Melikşah is nu in balbezit. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yazospor - Opera SK 5:0

87e minuut.
Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Chrétien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrétien passt de bal met de wreef. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Forteza kopt de bal weg. Tundura is nu in balbezit. Mare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tundura raakt geblesseerd tijdens het duel. Forteza wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yazospor 43%, Opera SK 57%.
Yazospor - Opera SK 5:0