Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:32
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: akram Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3084
akram РоТор
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov passt de bal in één keer door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sakaev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Harlachiov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shilovskij met de inworp. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zosimov met de inworp. Shchelbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelbanov geeft een lange en hoge pass. Kapustin rent richting de bal. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akram 57%, РоТор 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akram - РоТор 0:0

46e minuut.
Shchelbanov is nu in balbezit. Shchelbanov probeert naar een medespeler te passen. Kapustin is nu in balbezit. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akram - РоТор 0:1

59e minuut.
Shchelbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotolov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotolov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kruglov de bal. Kruglov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin rent richting de bal. Kapustin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kechinov de bal onder controle te krijgen. Shilovskij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Davydenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pozdniakov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Shishkin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Churikov met een snelle inworp. Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Churikov is nu in balbezit. Churikov geeft de bal voor. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin schiet op doel. Kleshchenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akram - РоТор 0:2

82e minuut.
Churikov met de inworp. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov speelt de bal door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap. Kleshchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Grigorjev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubinin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pupenko rent richting de bal. Pupenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akram 56%, РоТор 44%.
akram - РоТор 0:2