Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:31
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: GRAND ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19661
ZADNEPROU`E_2005 Rubon
newest Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Pischala probeert naar een medespeler te passen. Astashonak kopt de bal weg. Khramenkou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolik is nu in balbezit. Rolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minszyk speelt de bal door. Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou speelt de bal door. Daar is Rolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:1

18e minuut.
Razumovich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minszyk met een snelle inworp. Khramenkou is nu in balbezit. Khramenkou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:2

28e minuut.
Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou passt de bal zonder na te denken. Yasiukevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolik rent richting de bal. Rolik draait met de bal, schiet en ... Pischala bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yasiukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yasiukevich. Khramenkou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meliashevich komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Habrynovich speelt de bal door. Lias`ko is nu in balbezit. Lias`ko met een sublieme pass. Khramenkou is nu in balbezit. Khramenkou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZADNEPROU`E_2005 65%, Rubon 35%.
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:2

46e minuut.
Khramenkou met een sublieme pass. Daar is Rolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotski is nu in balbezit. Rolik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik haalt uit met een fantastische trap. Pischala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sirotski rent richting de bal. Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasiukevich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolik schiet op doel. Pischala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:3

53e minuut.
Daar is Khramenkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasiukevich rent richting de bal. Rolik begaat een overtreding. Rolik krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Habrynovich rent richting de bal. Habrynovich speelt de bal door. Liapis controleert de bal met de borst. Lias`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Lias`ko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barkouski is nu in balbezit. Barkouski geeft een hoge lob. Lias`ko geeft de bal voor. Rolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:4

73e minuut.
Zhdan geeft een hoge lob. Habrynovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liapis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rolik is nu in balbezit. Latkovich onderschept slim de pass. Astashonak geeft een lange en hoge pass. Rolik springt en kopt de bal. Pischala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:5

82e minuut.
Sirotski heeft problemen om de bal te vangen. Astashonak is nu in balbezit. Astashonak speelt de bal door. Lias`ko rent richting de bal. Lias`ko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Habrynovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrynovich probeert naar een medespeler te passen. Barkouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou verovert de bal door een tackle van achteren. Khramenkou draait met de bal, schiet en ... Pischala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZADNEPROU`E_2005 89%, Rubon 11%.
ZADNEPROU`E_2005 - Rubon 0:5