Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosniacum Lilium F.C. NK Ljiljan
Dum dum Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 23.8
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Goković rent richting de bal. Goković geeft een hoge lob. Inworp. Balejka met een snelle inworp. Leśniarek met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 1:0

3e minuut.
Kahrović rent richting de bal. Feć rent richting de bal. Kahrović begaat een overtreding. Kahrović krijgt een gele kaart. Feć is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qafarsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abaza de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Balta kopt de bal weg. Klungelig pakt Novović de bal. Larma met een sublieme pass. Cravero rent richting de bal. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 2:0

6e minuut.
Novović kopt de bal weg. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Balejka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ... Abaza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 3:0

11e minuut.
Lepouras passt de bal in één keer door. Balejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Balejka passt de bal in één keer door. Eyþórsson rent richting de bal. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson met een sublieme pass. Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ... Bilafer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 4:0

21e minuut.
Novović met een sublieme pass. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eyþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 5:0

24e minuut.
Bilafer met een harde bal richting middenveld. Zugaznagarreta is nu in balbezit. Zugaznagarreta met een sublieme pass. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bilafer trapt de bal weg van het doel. Larma rent richting de bal. Larma passt de bal zonder na te denken. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero schiet op doel. Bilafer bokst de bal weg. Klungelig pakt Goković de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 6:0

29e minuut.
Lepouras rent richting de bal. Lepouras passt de bal met de wreef. Larma is nu in balbezit. Larma geeft een hoge lob. Eyþórsson krijgt zijn hoofd ertegen. Bilafer bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Balta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek rent richting de bal. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. Bilafer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bentancour komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Larma verovert de bal door een tackle van achteren. Larma passt de bal zonder na te denken. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Novović kopt de bal weg. Leśniarek controleert de bal met de borst. Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Daar is Bentancour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Larma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bentancour de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Bilafer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Balejka verovert de bal door een tackle van achteren. Balejka probeert naar een medespeler te passen. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Bilafer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 7:0

38e minuut.
Inworp. Balejka met een snelle inworp. Leśniarek geeft een lange en hoge pass. Larma geeft een lange en hoge pass. Cravero probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Novović geeft een lange en hoge pass. Larma kopt de bal weg. Cravero speelt de bal door. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Novak kopt de bal weg. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 8:0

45e minuut.
Balejka is nu in balbezit. Balejka passt de bal zonder na te denken. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel. Bilafer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosniacum Lilium F.C. 18%, NK Ljiljan 82%.
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 8:0

46e minuut.
Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Daar is Larma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larma geeft de bal voor. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 9:0

47e minuut.
Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour onderschept slim de pass. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zoncada is nu in balbezit. Zoncada probeert naar een medespeler te passen. Balejka rent richting de bal. Balejka geeft een lange en hoge pass. Bentancour springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goković met een harde bal richting middenveld. Leśniarek kopt de bal weg. Bentancour probeert de bal met de borst te controleren. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 10:0

60e minuut.
Larma geeft een hoge lob. Cravero kopt de bal weg. Daar is Abaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Balejka passt de bal zonder na te denken. Bentancour rent richting de bal. Goković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bentancour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bentancour neemt zijn aanloop. Bilafer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Feć passt de bal met de wreef. Balejka geeft een lange en hoge pass. Daar is Abaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 11:0

69e minuut.
Abaza geeft een hoge lob. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy geeft de bal voor. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stjepanović kopt de bal weg. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero schiet op doel. Bilafer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 12:0

72e minuut.
Larma passt de bal in één keer door. Cravero rent richting de bal. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Bilafer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 13:0

79e minuut.
Larma kopt de bal weg. Cravero heeft problemen om de bal te vangen. Cravero passt de bal zonder na te denken. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cravero passt de bal in één keer door. Abaza onderschept slim de pass. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Bilafer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 14:0

83e minuut.
Stjepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepanović passt de bal met de wreef. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Bilafer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 15:0

84e minuut.
Cravero kopt de bal weg. Daar is Novak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Leśniarek kopt de bal weg. Cravero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stjepanović. Cravero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larma komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosniacum Lilium F.C. 19%, NK Ljiljan 81%.
Bosniacum Lilium F.C. - NK Ljiljan 15:0