Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:42
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: N.U Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2852
N.U hghghgh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Verykokkos met een snelle inworp. Gialamas rent richting de bal. Gialamas passt de bal met de wreef. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Velegrakis speelt de bal door. Varemenos rent richting de bal. Melas rent richting de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap. Gotzigiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - hghghgh 1:0

15e minuut.
Mathioudakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velegrakis met een snelle inworp. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mavropanos probeert naar een medespeler te passen. Katrantzos geeft de bal voor. Melas kopt de bal weg. Varemenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varemenos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kastriotis geeft de bal voor. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.U - hghghgh 1:1

32e minuut.
Melas geeft een hoge lob. Velegrakis kan de bal niet met de borst controleren. Varemenos rent richting de bal. Velegrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velegrakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Melas rent richting de bal. Varemenos is nu in balbezit. Melas rent richting de bal. Melas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - hghghgh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U 57%, hghghgh 43%.
N.U - hghghgh 2:1

59e minuut.
Katrantzos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agapitidis komt het veld opgelopen. Gotzigiannis met een harde bal richting middenveld. Verykokkos rent richting de bal. Verykokkos probeert naar een medespeler te passen. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Melas is nu in balbezit. Melas met een sublieme pass. Varemenos is nu in balbezit. Varemenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.U - hghghgh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.U 37%, hghghgh 63%.
N.U - hghghgh 3:1