Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plumbers FC PAOK-FC
442 Tactiek 352
59% Balbezit 41%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen poor


9e minuut.
Psycharis speelt de bal door. Faguian speelt de bal door. Ravenna heeft problemen om de bal te vangen. Ravenna haalt uit met een fantastische trap. Agathaggelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 1:0

11e minuut.
Psycharis heeft problemen om de bal te vangen. Psycharis geeft een lange en hoge pass. Faguian is nu in balbezit. Faguian haalt uit met een fantastische trap. Agathaggelou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 2:0

20e minuut.
Papamalekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos begaat een overtreding. Papamalekos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papamalekos met een snel genomen vrije trap. Faguian bereikt de bal nog maar net als eerste. Faguian schiet op doel. Agathaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Psycharis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moukeas rent richting de bal. Faguian bereikt de bal nog maar net als eerste. Katachanas rent richting de bal. Faguian verovert de bal door een tackle van achteren. Faguian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Papamalekos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teknakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plumbers FC 54%, PAOK-FC 46%.
Plumbers FC - PAOK-FC 2:0

46e minuut.
Perperoglou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alevropoulos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dimitropoulos met een sublieme pass. Karantinos probeert naar een medespeler te passen. Faguian is nu in balbezit. Ravenna rent richting de bal. Ravenna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 3:0

56e minuut.
Faguian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qovunov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Katachanas probeert naar een medespeler te passen. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos geeft een hoge lob. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 3:1

60e minuut.
Niklitsiotis is nu in balbezit. Ravenna is nu in balbezit. Ravenna geeft de bal voor. Qovunov is nu in balbezit. Qovunov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Agathaggelou speelt de bal door. Alevropoulos rent richting de bal. Alevropoulos geeft de bal voor. Ravenna is nu in balbezit. Ravenna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Koliatsos speelt de bal door. Teknakis is nu in balbezit. Kerkemezos maakt een afschuwelijke overtreding. Kerkemezos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doeltrap. Klárik met een harde bal richting middenveld. Rigaux met een sublieme pass. Ravenna is nu in balbezit. Ravenna schiet op doel. Agathaggelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Koinousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qovunov verovert de bal door een tackle van achteren. Qovunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 4:1

72e minuut.
Psycharis met de inworp. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moukeas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qovunov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ravenna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 5:1

86e minuut.
Alevropoulos is nu in balbezit. Filippotis onderschept slim de pass. Teknakis begaat een overtreding. Teknakis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ravenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Qovunov heeft problemen om de bal te vangen. Qovunov haalt uit met een fantastische trap. Agathaggelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 6:1

90e minuut.
Qovunov rent richting de bal. Ravenna rent richting de bal. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qovunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plumbers FC - PAOK-FC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plumbers FC 40%, PAOK-FC 60%.
Plumbers FC - PAOK-FC 7:1