Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:49
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: TOUMBA STADIOUM
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2851
P.A.O.K. fc palliniakos
power Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.9
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kaikas geeft een lange en hoge pass. Daar is Demkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demkó geeft een lange en hoge pass. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez geeft een hoge lob. Sakellaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 1:0

15e minuut.
Inworp. Saitiotis met een snelle inworp. Câmpeanu met een sublieme pass. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Sakellaris trapt de bal weg van het doel. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Sakellaris bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ibáñez zal de hoekschop nemen. Tetwin heeft problemen om de bal te vangen. Tetwin draait met de bal, schiet en ... Sakellaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 30%, palliniakos 70%.
P.A.O.K. fc - palliniakos 2:0

46e minuut.
Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Voglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu passt de bal in één keer door. Furios rent richting de bal. Furios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 3:0

52e minuut.
Nikolis is nu in balbezit. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ravikanth kopt de bal weg. Furios kan de bal niet met de borst controleren. Voglis is nu in balbezit. Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Furios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolis rent richting de bal. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu kan de bal niet met de borst controleren. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Ibáñez met de inworp. Câmpeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Demkó de bal. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 4:0

76e minuut.
Kaikas rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu met een sublieme pass. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ... Sakellaris bokst de bal weg.

77e minuut.
Nikolis is nu in balbezit. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu met een sublieme pass. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap. Sakellaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Atsız geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal met de wreef. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 5:0

84e minuut.
Ravikanth speelt de bal door. Câmpeanu speelt de bal door. Furios heeft problemen om de bal te vangen. Furios schiet op doel. Sakellaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - palliniakos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 19%, palliniakos 81%.
P.A.O.K. fc - palliniakos 6:0