Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:49
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: AIO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3830
AIO F.C PANACHAIKI
Defend Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 16.6
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel. Psarianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 1:0

16e minuut.
Stasinopoulos rent richting de bal. Skrypnyk onderschept slim de pass. Skrypnyk met een sublieme pass. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Fermas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 2:0

31e minuut.
Fermas rent richting de bal. Turbatu rent richting de bal. Turbatu passt de bal met de wreef. Hadžipašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 3:0

34e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk passt de bal met de wreef. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diamantopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrypnyk zal de hoekschop nemen. Hadžipašić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Białowąs met een sublieme pass. Turbatu speelt de bal door. Skrypnyk probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Koutroumanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 44%, F.C PANACHAIKI 56%.
AIO - F.C PANACHAIKI 3:0

49e minuut.
Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 4:0

50e minuut.
Tonar passt de bal in één keer door. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk passt de bal met de wreef. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Białowąs kopt de bal weg. Tziortzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kotsonis is nu in balbezit. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 5:0

62e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel. Psarianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 6:0

63e minuut.
Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk rent richting de bal. Hadžipašić rent richting de bal. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk met een sublieme pass. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 7:0

65e minuut.
Stasinopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Dogas de bal. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 8:0

69e minuut.
Turbatu geeft een lange en hoge pass. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamantopoulos is nu in balbezit. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Psarianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Hadžipašić de bal. Hadžipašić passt de bal met de wreef. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diamantopoulos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Koutroumanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rentifis rent richting de bal. Skrypnyk onderschept slim de pass. Skrypnyk speelt de bal door. Hadžipašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stasinopoulos kopt de bal weg. Daar is Fermas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Psarianos met een sublieme pass. Skrypnyk kopt de bal weg. Hadžipašić controleert de bal met de borst. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Toczek is nu in balbezit. Toczek geeft de bal voor. Tziortzopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stasinopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk passt de bal in één keer door. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Skrypnyk passt de bal met de wreef. Koutroumanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Psarianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - F.C PANACHAIKI 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 22%, F.C PANACHAIKI 78%.
AIO - F.C PANACHAIKI 9:0
AIO