Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:54
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: andrey11 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
andrey11 golan 123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tayeb met een sublieme pass. Soher rent richting de bal. Forsher verovert de bal door een tackle van achteren. Forsher schiet op doel. Danin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kakun is nu in balbezit. Kakun geeft een lange en hoge pass. Ghanch heeft problemen om de bal te vangen. Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 1:0

5e minuut.
Robin probeert naar een medespeler te passen. Rahav is nu in balbezit. Rahav probeert naar een medespeler te passen. Forsher heeft problemen om de bal te vangen. Forsher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Avramovitch heeft problemen om de bal te vangen. Kakun rent richting de bal. Avramovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Avramovitch speelt de bal door. Forsher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Azarya met een snelle inworp. Rahav geeft een lange en hoge pass. Kakun heeft problemen om de bal te vangen. Robin is nu in balbezit. Robin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Rahav met de inworp. Forsher heeft problemen om de bal te vangen. Keise bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher verovert de bal door een tackle van achteren. Forsher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Perets rent richting de bal. Iyshay verovert de bal door een tackle van achteren. Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay onderschept slim de pass. Iyshay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sasy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sofer heeft problemen om de bal te vangen. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi passt de bal met de wreef. Iyshay rent richting de bal. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 2:0

40e minuut.
Robin met een sublieme pass. Klungelig pakt Forsher de bal. Iyshay verovert de bal door een tackle van achteren. Iyshay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 3:0

45e minuut.
Sofer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azarya met een snelle inworp. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iyshay controleert de bal met de borst. Sasy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iyshay is nu in balbezit. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrey11 44%, golan 123 56%.
andrey11 - golan 123 4:0

46e minuut.
Forsher rent richting de bal. Kadusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kadusi probeert naar een medespeler te passen. Iyshay is nu in balbezit. Iyshay draait met de bal, schiet en ... Sasy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kakun speelt de bal door. Elharar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perets. Perets krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Azarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Ben Ezra ... Strafschop! Iyshay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iyshay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Keise probeert naar een medespeler te passen. Forsher is nu in balbezit. Forsher passt de bal zonder na te denken. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Iyshay draait met de bal, schiet en ... Ratzabi kopt de bal weg. Iyshay is nu in balbezit. Iyshay schiet op doel. Sasy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 5:0

73e minuut.
Azarya rent richting de bal. Azarya passt de bal in één keer door. Kadusi rent richting de bal. Kadusi draait met de bal, schiet en ... Sasy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andrey11 - golan 123 6:0

79e minuut.
Doeltrap. Sasy trapt de bal weg van het doel. Keise kopt de bal weg. Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sasy bokst de bal weg.

88e minuut.
Keise passt de bal in één keer door. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi probeert naar een medespeler te passen. Iyshay is nu in balbezit. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrey11 35%, golan 123 65%.
andrey11 - golan 123 6:0