Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:39
  • Bekerwedstrijd: Barazh
  • Stadion: Besa kavaje Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Besa kavaje dejvi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Berbatovci probeert naar een medespeler te passen. Stefa is nu in balbezit. Stefa speelt de bal door. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku schiet op doel. Dallku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa kavaje - dejvi 0:1

11e minuut.
Zotaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka geeft de bal voor. Jorgo is nu in balbezit. Jorgo haalt uit met een fantastische trap. Deçolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besa kavaje - dejvi 1:1

13e minuut.
Beka is nu in balbezit. Mazreku onderschept slim de pass. Mazreku probeert naar een medespeler te passen. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ... Dallku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Besa kavaje - dejvi 1:2

17e minuut.
Deçolli trapt de bal weg. Zogu heeft problemen om de bal te vangen. Berbatovci speelt de bal door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paloka rent richting de bal. Paloka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besa kavaje - dejvi 1:3

21e minuut.
Paloka probeert naar een medespeler te passen. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hashani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lama de bal. Beka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Albajrami rent richting de bal. Berbatovci verovert de bal door een tackle van achteren. Berbatovci passt de bal met de wreef. Lama is nu in balbezit. Lama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bejleri probeert naar een medespeler te passen. Paloka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloka speelt de bal door. Lama is nu in balbezit. Lama draait met de bal, schiet en ... Paal! Zotaj probeert naar een medespeler te passen. Beka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa kavaje 61%, dejvi 39%.
Besa kavaje - dejvi 1:3

49e minuut.
Berbatovci passt de bal met de wreef. Beka rent richting de bal. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku heeft problemen om de bal te vangen. Mazreku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Duro heeft problemen om de bal te vangen. Betaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka rent richting de bal. Betaj verovert de bal door een tackle van achteren. Betaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zotaj geeft de bal voor. Llambi is nu in balbezit. Zogu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zogu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mazreku passt de bal in één keer door. Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogu onderschept slim de pass. Zogu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Junuzi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa kavaje 46%, dejvi 54%.
Besa kavaje - dejvi 1:3