Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Bolivat Garras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cascales met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. da Costa is nu in balbezit. da Costa draait met de bal, schiet en ... Yujra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yujra met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santelices met een snelle inworp. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel. Aramayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bengolea onderschept slim de pass. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala passt de bal met de wreef. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met de inworp. Cascales rent richting de bal. Bengolea verovert de bal door een tackle van achteren. Bengolea geeft een lange en hoge pass. Vidal bokst de bal weg. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nazrala kopt de bal weg. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa onderschept slim de pass. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Céspedes met een sublieme pass. Nazrala rent richting de bal. Nazrala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Garras 0:1

29e minuut.
Alcantara geeft een hoge lob. Nazrala heeft problemen om de bal te vangen. Bengolea rent richting de bal. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santelices geeft een hoge lob. Francolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francolino probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ulloa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Costa is nu in balbezit. da Costa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Bolivat 41%, Garras 59%.
Club Bolivat - Garras 0:1

51e minuut.
Wendt met een sublieme pass. Céspedes met een sublieme pass. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazrala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moscoso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wendt rent richting de bal. da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Barrero zijn tegenspeler op de grond. Barrero krijgt een gele kaart. da Costa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. da Costa kan niet meer verder spelen. Mier komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Guevara passt de bal zonder na te denken. Bengolea is nu in balbezit. Bengolea passt de bal met de wreef. Nazrala is nu in balbezit. Nazrala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alcantara onderschept slim de pass. Alcantara geeft een hoge lob. Wendt is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Bolivat 46%, Garras 54%.
Club Bolivat - Garras 0:1