Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Milicia de la Inmaculada Los Andes AF
Mark 4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sangurima met een sublieme pass. Daar is Toncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arreta begaat een overtreding. Arreta krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sucală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Freile begaat een overtreding. Freile krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Clark raakt geblesseerd tijdens het duel. Clark zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonifaz kopt de bal weg. Almada is nu in balbezit. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Milicia de la Inmaculada - Los Andes AF 1:0

32e minuut.
Guarda rent richting de bal. Guarda geeft een lange en hoge pass. Toncoso kopt de bal weg. Pivaque rent richting de bal. Pivaque geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Anguisaca onderschept slim de pass. Arreta verovert de bal door een tackle van achteren. Arreta met een sublieme pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Milicia de la Inmaculada - Los Andes AF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Milicia de la Inmaculada 45%, Los Andes AF 55%.
La Milicia de la Inmaculada - Los Andes AF 2:0

54e minuut.
Zanetti geeft een lange en hoge pass. Sangurima kopt de bal weg. Daza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanetti rent richting de bal. Zanetti schiet op doel. Saritama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Veloz is nu in balbezit. Veloz geeft de bal voor. Zea heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Saritama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Chitaru speelt de bal door. Arreta is nu in balbezit. Arreta passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Saritama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Freile met een sublieme pass. Sangurima rent richting de bal. Sangurima passt de bal in één keer door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saritama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Milicia de la Inmaculada - Los Andes AF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Milicia de la Inmaculada 32%, Los Andes AF 68%.
La Milicia de la Inmaculada - Los Andes AF 3:0