Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAECE los M,I,P,A
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Noboa geeft een hoge lob. Inworp. Astudillo met een snelle inworp. Asensio rent richting de bal. Asensio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Damez bereikt de bal nog maar net als eerste. Damez geeft een lange en hoge pass. Estévez probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAECE - los M,I,P,A 0:1

25e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Galíndez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zuniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñalosa geeft de bal voor. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAECE 52%, los M,I,P,A 48%.
BAECE - los M,I,P,A 0:1

80e minuut.
Daar is Asensio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asensio geeft een hoge lob. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque draait met de bal, schiet en ... Pérez Mina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Estévez kopt de bal weg. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio haalt uit met een fantastische trap. Soto kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAECE 43%, los M,I,P,A 57%.
BAECE - los M,I,P,A 0:1