Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:20
  • Bekerwedstrijd: Eliminatorias
  • Stadion: Monumental
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11086
Barcelona S C MagnificosS.A
Moderado Tactiek Los Magnificos 3
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Malvejado heeft problemen om de bal te vangen. Malvejado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque geeft een lange en hoge pass. Kaviedes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Luque geeft een hoge lob. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ekstrøm probeert naar een medespeler te passen. Bravo rent richting de bal. Bravo geeft een lange en hoge pass. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel. Kaviedes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - MagnificosS.A 1:0

20e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Torero kopt de bal weg. Inworp. Mora met de inworp. Luque geeft de bal voor. Kaviedes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque probeert naar een medespeler te passen. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Daza rent richting de bal. Daza haalt uit met een fantastische trap. Kaviedes bokst de bal weg.

28e minuut.
Banderas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daza de bal. Daza geeft een hoge lob. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carrillo speelt de bal door. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Carrillo met de inworp. Luque is nu in balbezit. Luque probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ... Kaviedes bokst de bal weg.

34e minuut.
Ekstrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Ekstrøm geeft een lange en hoge pass. Daza rent richting de bal. Daza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - MagnificosS.A 2:0

41e minuut.
Luque geeft de bal voor. Villalta rent richting de bal. Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft een hoge lob. Daza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mora met een sublieme pass. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ... Kaviedes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - MagnificosS.A 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona S C 19%, MagnificosS.A 81%.
Barcelona S C - MagnificosS.A 3:0

48e minuut.
Luque geeft een lange en hoge pass. Mora met een sublieme pass. Klungelig pakt Orozco de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrillo neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Torero kopt de bal weg. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque passt de bal met de wreef. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mendoza probeert de bal met de borst te controleren. Peñaherrera rent richting de bal. Mendoza begaat een overtreding. Mendoza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gillet passt de bal zonder na te denken. Luque met een sublieme pass. Daza rent richting de bal. Daza schiet op doel. Kaviedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - MagnificosS.A 4:0

69e minuut.
Núñez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo met een snelle inworp. Klungelig pakt Luque de bal. Luque passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora passt de bal zonder na te denken. Janier rent richting de bal. Daza verovert de bal door een tackle van achteren. Daza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Orozco draait met de bal, schiet en ... Kaviedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - MagnificosS.A 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona S C 25%, MagnificosS.A 75%.
Barcelona S C - MagnificosS.A 5:0