Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USRC Tigers RFC MysticFC
pyth Tactiek 343
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 26.7
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farragut begaat een overtreding. Monroy raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerkemezos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwun Chung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - MysticFC 0:1

6e minuut.
Chi Hing geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papacharalabous de bal. Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chun Sing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Galuska draait met de bal, schiet en ... Wai Yip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihăilescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galuska krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ejaria rent richting de bal. Sai Kwan rent richting de bal. Sai Kwan geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USRC Tigers RFC - MysticFC 1:1

37e minuut.
Farragut speelt de bal door. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Branduardi is nu in balbezit. Branduardi passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - MysticFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USRC Tigers RFC 45%, MysticFC 55%.
USRC Tigers RFC - MysticFC 2:1

50e minuut.
Madrid speelt de bal door. Wojnarowski kopt de bal weg. Daar is Monroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuska is nu in balbezit. Galuska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Galuska rent richting de bal. Branduardi is nu in balbezit. Branduardi passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Monroy probeert naar een medespeler te passen. Farragut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Chun Shun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung passt de bal zonder na te denken. Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Lai Hin probeert de bal aan de voet te houden. Ejaria is nu in balbezit. Ejaria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
van Galen rent richting de bal. Branduardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Branduardi probeert naar een medespeler te passen. Galuska is nu in balbezit. Galuska haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - MysticFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USRC Tigers RFC 37%, MysticFC 63%.
USRC Tigers RFC - MysticFC 3:1