Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: Shatin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3029
Shatin CR7 & Messi FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Quankun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Ming met de inworp. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan geeft een hoge lob. Paal!

13e minuut.
To Kwan is nu in balbezit. To Kwan geeft een hoge lob. Kwan Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Wai Chuen rent richting de bal. Wai Chuen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kai Yeung is nu in balbezit. Wai Lim onderschept slim de pass. Wai Lim probeert naar een medespeler te passen. Kwok Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Keung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
To Kwan rent richting de bal. To Kwan passt de bal in één keer door. Daar is Wai Chuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Chuen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shatin - CR7 & Messi FC 0:1

32e minuut.
Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Yeung passt de bal met de wreef. Chi Ming is nu in balbezit. Tsz Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Chung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shatin 57%, CR7 & Messi FC 43%.
Shatin - CR7 & Messi FC 0:1

62e minuut.
Kai Yeung kopt de bal weg. Tsz Chung speelt de bal door. Kwok Keung rent richting de bal. Kwok Keung draait met de bal, schiet en ... Jian probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Siu Kwan geeft de bal voor. Wai Chuen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwan Yiu. Wai Chuen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wai Chuen kan niet meer verder spelen. Geng komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Yiu Hung onderschept slim de pass. Yiu Hung met een sublieme pass. To Kwan rent richting de bal. Geng bereikt de bal nog maar net als eerste. Geng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shatin - CR7 & Messi FC 0:2

73e minuut.
Hong Ming geeft de bal voor. Inworp. Shu San met een snelle inworp. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wing Hong probeert naar een medespeler te passen. Chun Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt To Kwan zijn tegenspeler op de grond. Chun Hung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shatin 45%, CR7 & Messi FC 55%.
Shatin - CR7 & Messi FC 0:2