Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffins FC FC Shepel
47 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Ntounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ntounias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ntounias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Chudasama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama verovert de bal door een tackle van achteren. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 1:0

3e minuut.
Sachko heeft problemen om de bal te vangen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin met een sublieme pass. Szabó is nu in balbezit. Szabó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chudasama speelt de bal door. Filuba rent richting de bal. Filuba passt de bal met de wreef. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lyakhov kan de bal niet met de borst controleren. Szabó rent richting de bal. Szabó passt de bal met de wreef. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 2:0

10e minuut.
Ntounias passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco speelt de bal door. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 3:0

11e minuut.
Chudasama onderschept slim de pass. Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Sachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Zwoliński met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chudasama de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kuchirka is nu in balbezit. Kuchirka speelt de bal door. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó draait met de bal, schiet en ... Blokhin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filuba neemt de hoekschop. Chudasama maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco speelt de bal door. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó haalt uit met een fantastische trap. Tchagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 4:0

30e minuut.
Zwoliński rent richting de bal. Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chudasama passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Szabó is nu in balbezit. Szabó schiet op doel. Tchagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntounias zal de hoekschop nemen. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffins FC 26%, FC Shepel 74%.
Griffins FC - FC Shepel 5:0

47e minuut.
Zwoliński met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Morricone met een sublieme pass. Ntounias rent richting de bal. Ntounias passt de bal zonder na te denken. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ntounias geeft een lange en hoge pass. Daar is Chudasama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shkapenko rent richting de bal. Szabó onderschept slim de pass. Szabó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sachko geeft een hoge lob. Zwoliński kopt de bal weg. Chudasama kan de bal niet met de borst controleren. Szabó is nu in balbezit. Szabó draait met de bal, schiet en ... Tchagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Shkapenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filuba met de inworp. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 6:0

57e minuut.
Zwoliński passt de bal in één keer door. Filuba is nu in balbezit. Filuba probeert naar een medespeler te passen. Chudasama rent richting de bal. Chudasama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lyakhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabó rent richting de bal. Szabó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Blokhin de bal. Chudasama verovert de bal door een tackle van achteren. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 7:0

59e minuut.
Kuchirka speelt de bal door. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szabó de bal. Szabó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ntounias is nu in balbezit. Ntounias speelt de bal door. Daar is Szabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zwoliński controleert de bal met de borst. Zwoliński speelt de bal door. Ntounias geeft de bal voor. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Selin de bal. Ntounias is nu in balbezit. Ntounias geeft de bal voor. Szabó is nu in balbezit. Szabó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Shkapenko de bal. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó passt de bal zonder na te denken. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 8:0

73e minuut.
Martischuk met een sublieme pass. Pleva rent richting de bal. Pleva geeft een hoge lob. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 9:0

76e minuut.
Ntounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Franco speelt de bal door. Chudasama rent richting de bal. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. Tchagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 10:0

76e minuut.
Kuchirka is nu in balbezit. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffins FC - FC Shepel 11:0

85e minuut.
Sachko geeft de bal voor. Inworp. Ntounias met een snelle inworp. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Tchagan bokst de bal weg. Ntounias kopt de bal weg. Selin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart. Selin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Selin kan niet meer verder spelen. Polischuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffins FC 20%, FC Shepel 80%.
Griffins FC - FC Shepel 11:0