Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MoKiLo Kodak
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
uitstekend Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Grabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabski passt de bal in één keer door. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk geeft de bal voor. Petrarulo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrarulo rent richting de bal. Paal! Petrarulo is nu in balbezit. Petrarulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 1:0

4e minuut.
Saenko geeft een lange en hoge pass. Nesterenko heeft problemen om de bal te vangen. Petrarulo is nu in balbezit. Petrarulo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 2:0

6e minuut.
Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk passt de bal met de wreef. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo draait met de bal, schiet en ... Kristalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bogado kopt de bal weg. Pieprzyk heeft problemen om de bal te vangen. Pieprzyk passt de bal met de wreef. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 3:0

8e minuut.
Popov speelt de bal door. Stepanov heeft problemen om de bal te vangen. Petrarulo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrarulo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vitomir met een sublieme pass. Petrarulo heeft problemen om de bal te vangen. Petrarulo passt de bal met de wreef. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov geeft een lange en hoge pass. Saenko kopt de bal weg. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Constantino passt de bal in één keer door. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk speelt de bal door. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Pieprzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap. Kristalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 4:0

27e minuut.
Radionov rent richting de bal. Grabski onderschept slim de pass. Grabski met een sublieme pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vitomir kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrarulo de bal. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ... Kristalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 5:0

34e minuut.
Bogado probeert naar een medespeler te passen. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk rent richting de bal. Petrarulo is nu in balbezit. Petrarulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pieprzyk de bal. Pieprzyk met een sublieme pass. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 6:0

39e minuut.
Radionov probeert de bal met de borst te controleren. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrarulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Bogado is nu in balbezit. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap. Kristalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 21%, Kodak 79%.
MoKiLo - Kodak 7:0

64e minuut.
Kristalenko met een harde bal richting middenveld. Stepanov is nu in balbezit. Adamiak begaat een overtreding. Adamiak krijgt een gele kaart. Stepanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radionov met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petrarulo kopt de bal weg. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk passt de bal met de wreef. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Piatnitskij kopt de bal weg. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado speelt de bal door. Petrarulo rent richting de bal. Petrarulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk passt de bal met de wreef. Nesterenko rent richting de bal. Petrarulo onderschept slim de pass. Petrarulo draait met de bal, schiet en ... Kristalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 8:0

89e minuut.
Grabski rent richting de bal. Grabski speelt de bal door. Petrarulo rent richting de bal. Petrarulo draait met de bal, schiet en ... Kristalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoKiLo - Kodak 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoKiLo 28%, Kodak 72%.
MoKiLo - Kodak 9:0