Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bila Tserkva иназума 11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Morgunov is nu in balbezit. Zubov onderschept slim de pass. Feldman rent richting de bal. Zubov onderschept slim de pass. Zubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pavlov heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov geeft de bal voor. Akymenko heeft problemen om de bal te vangen. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Datsenko is nu in balbezit. Morgunov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morgunov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Simonenko met een snelle inworp. Maltsev geeft een hoge lob. Pavlov rent richting de bal. Nesterenko onderschept slim de pass. Nesterenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - иназума 11 1:0

26e minuut.
Dranirskiy geeft de bal voor. Sergienko heeft problemen om de bal te vangen. Maltsev onderschept slim de pass. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 58%, иназума 11 42%.
FC Bila Tserkva - иназума 11 1:0

49e minuut.
Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki speelt de bal door. Kostyanets` rent richting de bal. Zubov onderschept slim de pass. Zubov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sokolovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovsky probeert naar een medespeler te passen. Kutsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko onderschept slim de pass. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Kurilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Morgunov is nu in balbezit. Kamenyuki is nu in balbezit. Morgunov begaat een overtreding. Morgunov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 57%, иназума 11 43%.
FC Bila Tserkva - иназума 11 1:0