Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goris JR GAGIK
kyores Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Avagian is nu in balbezit. Nalbandyan onderschept slim de pass. Nalbandyan passt de bal zonder na te denken. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Haroyan de bal. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Miranyan trapt de bal weg van het doel. Garnikyan kopt de bal weg. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Pflaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Pflaumer met een sublieme pass. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tovmassyan geeft de bal voor. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan schiet op doel. Miranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - GAGIK 1:0

29e minuut.
Avagian verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaumer onderschept slim de pass. Pflaumer speelt de bal door. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Artsruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artsruni passt de bal met de wreef. Arturyan geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tovmassyan rent richting de bal. Tovmassyan geeft een lange en hoge pass. Haroyan probeert de bal aan de voet te houden. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Miranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - GAGIK 2:0

40e minuut.
Daar is Emilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilyan passt de bal zonder na te denken. Gasparyan is nu in balbezit. Arturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arturyan geeft een hoge lob. Miranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 23%, GAGIK 77%.
Goris JR - GAGIK 2:0

47e minuut.
Garnikyan met een sublieme pass. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haroyan heeft problemen om de bal te vangen. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pflaumer probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - GAGIK 3:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miranyan trapt de bal weg van het doel. Kordík kopt de bal weg. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tserunyan passt de bal in één keer door. Artsruni met een sublieme pass. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nalbandyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalbandyan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pflaumer geeft de bal voor. Nalbandyan is nu in balbezit. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zakaryan met een sublieme pass. Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap. Miranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arturyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer geeft een hoge lob. Nalbandyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - GAGIK 4:0

77e minuut.
Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík speelt de bal door. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan geeft de bal voor. Ştrudel controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - GAGIK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 27%, GAGIK 73%.
Goris JR - GAGIK 5:0