Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Namitur porlants
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Cid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra geeft een lange en hoge pass. Bandes kopt de bal weg. Chavez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Namitur - porlants 0:1

20e minuut.
Ferrera met de inworp. Vargas geeft een hoge lob. Daar is Moncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midence rent richting de bal. Midence schiet op doel. Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Sierra onderschept slim de pass. Sierra probeert naar een medespeler te passen. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad schiet op doel. Chavez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Melendez verovert de bal door een tackle van achteren. Melendez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bandes de bal. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Moradel is nu in balbezit. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino speelt de bal door. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namitur 56%, porlants 44%.
Namitur - porlants 0:1

52e minuut.
Daar is Macoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez passt de bal in één keer door. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Irias geeft de bal voor. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino passt de bal in één keer door. Midence rent richting de bal. Midence haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cardona geeft de bal voor. Inworp. Ferrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Del Cid probeert naar een medespeler te passen. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal met de wreef. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namitur 63%, porlants 37%.
Namitur - porlants 0:1