Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culebra F.C. LA TORRE
culebra style Tactiek ATC
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Santagata is nu in balbezit. Petri onderschept slim de pass. Petri speelt de bal door. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Lauznis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Dunev onderschept slim de pass. Dunev passt de bal met de wreef. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martz probeert naar een medespeler te passen. Vantomme heeft problemen om de bal te vangen. Pilav begaat een overtreding. Pilav krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lanzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lanzi neemt de penalty, wat een uithaal! Lauznis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - LA TORRE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebra F.C. 58%, LA TORRE 42%.
Culebra F.C. - LA TORRE 0:1

59e minuut.
Inworp. van Londen met de inworp. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petri rent richting de bal. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Petri zijn tegenspeler op de grond. Petri krijgt een gele kaart. Okoniewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Okoniewski kan niet meer verder spelen. Razeti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebra F.C. 59%, LA TORRE 41%.
Culebra F.C. - LA TORRE 0:1