Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cento mille novovic fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mučinić passt de bal zonder na te denken. Daar is Vukšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačević speelt de bal door. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cento mille - novovic fc 1:0

10e minuut.
Komnenić passt de bal in één keer door. Ikonić rent richting de bal. Ikonić passt de bal in één keer door. Aleksandrović rent richting de bal. Aleksandrović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić schiet op doel. Vlajković bokst de bal weg.

28e minuut.
Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arnautović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kadija met een snelle inworp. Daar is Malbaša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komnenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komnenić geeft de bal voor. Malbaša geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Anđus is nu in balbezit. Anđus passt de bal met de wreef. Dačević rent richting de bal. Ikonić onderschept slim de pass. Ikonić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Žižić rent richting de bal. Kadija onderschept slim de pass. Kadija met een sublieme pass. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cento mille 62%, novovic fc 38%.
cento mille - novovic fc 1:0

60e minuut.
Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Lojović is nu in balbezit. Lojović probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrović is nu in balbezit. Aleksandrović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Malbaša heeft problemen om de bal te vangen. Malbaša met een sublieme pass. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Arnautović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tepavčević met een snelle inworp. Kadija rent richting de bal. Komnenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cento mille 62%, novovic fc 38%.
cento mille - novovic fc 1:0