Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Chocolatera Fc.patulul
Cruyff Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Việt Khôi onderschept slim de pass. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Escorza trapt de bal weg. Madaleno kopt de bal weg. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel. Carreńo bokst de bal weg. Carreńo speelt de bal door. Matador kopt de bal weg. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Việt Khôi onderschept slim de pass. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada schiet op doel. Carreńo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schumacher zal de hoekschop nemen. Salamanca probeert de bal met de borst te controleren. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi schiet op doel. Carreńo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 1:0

12e minuut.
Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Việt Khôi onderschept slim de pass. Việt Khôi schiet op doel. Carreńo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal in één keer door. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Escorza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 2:0

19e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Việt Khôi passt de bal met de wreef. Madaleno rent richting de bal. Madaleno passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 3:0

24e minuut.
Andres met een sublieme pass. Klungelig pakt Cadena de bal. Cuenca begaat een overtreding. Cadena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Figuera passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Figuera geeft de bal voor. Cuenca kopt de bal weg. Klungelig pakt Việt Khôi de bal. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... Escorza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Madaleno is nu in balbezit. Madaleno passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... Westphal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carreńo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaleno passt de bal zonder na te denken. Forbes met een sublieme pass. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Refollo heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Matador rent richting de bal. Matador passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Việt Khôi de bal. Việt Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 22%, Fc.patulul 78%.
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 4:0

59e minuut.
Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca met een sublieme pass. Ahumada rent richting de bal. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cadena is nu in balbezit. Matador onderschept slim de pass. Matador probeert naar een medespeler te passen. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel. Carreńo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 5:0

65e minuut.
Klungelig pakt Refollo de bal. Matador rent richting de bal. Matador speelt de bal door. Cuenca rent richting de bal. Cuenca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Madaleno met een sublieme pass. Refollo rent richting de bal. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... Carreńo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 6:0

76e minuut.
Galendo rent richting de bal. Việt Khôi onderschept slim de pass. Việt Khôi passt de bal zonder na te denken. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. Carreńo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Westphal probeert de bal aan de voet te houden. Ahumada rent richting de bal. Ahumada met een sublieme pass. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carreńo met een harde bal richting middenveld. Matador kopt de bal weg. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaleno passt de bal in één keer door. Daar is Escorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Matador is nu in balbezit. Matador geeft de bal voor. Klungelig pakt Westphal de bal. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Madaleno is nu in balbezit. Madaleno passt de bal met de wreef. Việt Khôi is nu in balbezit. Cuenca rent richting de bal. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 7:0

86e minuut.
Việt Khôi passt de bal met de wreef. Figuera speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft een lange en hoge pass. Cuenca krijgt zijn hoofd ertegen. Carreńo bokst de bal weg.

89e minuut.
Madaleno geeft een hoge lob. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada geeft een lange en hoge pass. Cuenca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 16%, Fc.patulul 84%.
Juventud Chocolatera - Fc.patulul 7:0