Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silesian Pirates Suwon City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hwan met een sublieme pass. Dae-Kim kopt de bal weg. Lo-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki schiet op doel. Chan-Song bokst de bal weg.

19e minuut.
Lee-Tae probeert naar een medespeler te passen. Byung-Kun is nu in balbezit. Jae-Gui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byung-Kun moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Byung-Kun kan niet meer verder spelen. Son-Gui komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lo-Jong onderschept slim de pass. Lo-Jong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dae-Sun met de inworp. Dae-Kim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Han-Hyun met de inworp. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong probeert naar een medespeler te passen. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Chan-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hwan-Kang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Hyuong met de inworp. Dae-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dae-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Sun passt de bal met de wreef. Lo-Ling is nu in balbezit. Dae-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kim draait met de bal, schiet en ... Chan-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Suwon City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 53%, Suwon City 47%.
FC Silesian Pirates - Suwon City 1:0

47e minuut.
Lee-Hyun is nu in balbezit. Ling-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Hyuong speelt de bal door. Suzuki rent richting de bal. Suzuki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hwan-Ying rent richting de bal. Suzuki onderschept slim de pass. Lo-Jong is nu in balbezit. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Chan-Song bokst de bal weg.

64e minuut.
Jae-Gui rent richting de bal. Jae-Gui geeft een hoge lob. Son-Gui speelt de bal door. Klungelig pakt Lee-Hyun de bal. Lee-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dae-Sun met een sublieme pass. Hwan-Hyuong is nu in balbezit. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Suwon City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 41%, Suwon City 59%.
FC Silesian Pirates - Suwon City 2:0