Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:35
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: XuMaHa
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 26260
xumaha chizminh
ATT Tactiek 352
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 22.1
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Poljak heeft problemen om de bal te vangen. Castellón is nu in balbezit. Castellón passt de bal zonder na te denken. Calewaert heeft problemen om de bal te vangen. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Quang Trường kan de bal niet met de borst controleren. Hosť rent richting de bal. Hosť met een sublieme pass. Kret rent richting de bal. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 1:0

3e minuut.
Quang Trường passt de bal met de wreef. Hosť geeft een lange en hoge pass. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 2:0

6e minuut.
Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Boloda rent richting de bal. Boloda draait met de bal, schiet en ... Quang Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hosť neemt de hoekschop. Boloda springt en kopt de bal. Paal! Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft een hoge lob. Boloda kopt de bal weg. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 3:0

9e minuut.
Hùng Anh heeft problemen om de bal te vangen. Hùng Anh passt de bal zonder na te denken. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 4:0

13e minuut.
Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hosť bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosť met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 5:0

15e minuut.
Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Long probeert naar een medespeler te passen. Quang Vinh is nu in balbezit. Boloda verovert de bal door een tackle van achteren. Boloda draait met de bal, schiet en ... Quang Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poljak zal de hoekschop nemen. Calewaert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kret kopt de bal weg. Calewaert rent richting de bal. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 6:0

22e minuut.
Poljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljak geeft de bal voor. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 7:0

27e minuut.
Poljak probeert naar een medespeler te passen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert passt de bal in één keer door. Boloda rent richting de bal. Boloda draait met de bal, schiet en ... Quang Ðức bokst de bal weg. Minh Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosť onderschept slim de pass. Hosť met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 8:0

31e minuut.
Castellón speelt de bal door. Poljak heeft problemen om de bal te vangen. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Trưởng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 9:0

35e minuut.
Castellón speelt de bal door. Hosť bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret rent richting de bal. Kret haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Quang Vinh de bal. Poljak rent richting de bal. Poljak speelt de bal door. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert passt de bal met de wreef. Hoàng Long rent richting de bal. Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Calewaert rent richting de bal. Boloda is nu in balbezit. Calewaert is nu in balbezit. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 28%, chizminh 72%.
xumaha - chizminh 9:0

51e minuut.
Sitku onderschept slim de pass. Sitku geeft een hoge lob. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 10:0

52e minuut.
Hùng Anh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Anh de bal. Boloda rent richting de bal. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hoàng Tâm kopt de bal weg. Castellón geeft de bal voor. Boloda kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Muscă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Hosť probeert naar een medespeler te passen. Boloda is nu in balbezit. Boloda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hosť speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón passt de bal zonder na te denken. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Boloda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón rent richting de bal. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel. Kret probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 11:0

66e minuut.
Hosť rent richting de bal. Hosť speelt de bal door. Klungelig pakt Boloda de bal. Kret rent richting de bal. Kret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quang Ðức speelt de bal door. Hosť is nu in balbezit. Hosť passt de bal met de wreef. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boloda passt de bal in één keer door. Hosť met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 12:0

79e minuut.
Sitku rent richting de bal. Sitku geeft een hoge lob. Minh Bắc rent richting de bal. Hosť verovert de bal door een tackle van achteren. Hosť haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 13:0

82e minuut.
Castellón rent richting de bal. Calewaert is nu in balbezit. Castellón geeft een hoge lob. Boloda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Poljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castellón de bal. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Quang Vinh kopt de bal weg. Poljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljak passt de bal met de wreef. Boloda rent richting de bal. Boloda draait met de bal, schiet en ... Quang Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Poljak passt de bal in één keer door. Kret rent richting de bal. Hosť is nu in balbezit. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 14:0

88e minuut.
Poljak met de inworp. Castellón geeft de bal voor. Daar is Hoàng Trưởng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boloda is nu in balbezit. Boloda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boloda is nu in balbezit. Boloda haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðức bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hosť met een snelle inworp. Castellón geeft een hoge lob. Boloda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - chizminh 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 18%, chizminh 82%.
xumaha - chizminh 15:0