Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đông⚡️Á⚡️FC DelThangDuoc
523_new Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Faliński is nu in balbezit. Faliński passt de bal met de wreef. Ineichen rent richting de bal. Ineichen draait met de bal, schiet en ... Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Thành Tín is nu in balbezit. Ubertalli verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertalli passt de bal zonder na te denken. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ineichen passt de bal met de wreef. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica geeft de bal voor. Daar is Gabríelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mrównica rent richting de bal. Mrównica passt de bal zonder na te denken. Thành Tín rent richting de bal. Ineichen onderschept slim de pass. Ineichen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 1:0

14e minuut.
Hoàng Việt kopt de bal weg. Ubertalli rent richting de bal. Ubertalli passt de bal zonder na te denken. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gabríelsson is nu in balbezit. Thành Tín begaat een overtreding. Gabríelsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thành Tín met een sublieme pass. Gabríelsson met een snel genomen vrije trap. Ineichen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Mrównica rent richting de bal. Mrównica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chí Giang rent richting de bal. Ubertalli verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertalli passt de bal met de wreef. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Faliński de bal. Ubertalli speelt de bal door. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica draait met de bal, schiet en ... Ngọc Khang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mrównica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrównica passt de bal in één keer door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 2:0

33e minuut.
Anh Đức rent richting de bal. Ubertalli onderschept slim de pass. Ubertalli passt de bal in één keer door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Mrównica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrównica passt de bal met de wreef. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ineichen de bal. Ineichen haalt uit met een fantastische trap. Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Hùng Dũng de bal. Hùng Dũng passt de bal zonder na te denken. Mrównica speelt de bal door. Ineichen rent richting de bal. Ineichen draait met de bal, schiet en ... Minh bokst de bal weg. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 4:0

42e minuut.
Vĩnh Thế kopt de bal weg. Minh speelt de bal door. Ubertalli kopt de bal weg. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh probeert naar een medespeler te passen. Ubertalli kopt de bal weg. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen schiet op doel. Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đông⚡️Á⚡️FC 21%, DelThangDuoc 79%.
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 4:0

47e minuut.
Ngọc Khang geeft een lange en hoge pass. Mrównica rent richting de bal. Mrównica schiet op doel. Gabríelsson geeft de bal voor. Ngọc Khang kopt de bal weg. Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Hoàng Minh trapt de bal weg van het doel. Ubertalli kopt de bal weg. Hoàng Việt met een sublieme pass. Ineichen probeert de bal met de borst te controleren. Ineichen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hùng Dũng geeft de bal voor. Ineichen kopt de bal weg. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson geeft de bal voor. Ineichen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 5:0

52e minuut.
Hoàng Việt probeert naar een medespeler te passen. Trường Sa probeert naar een medespeler te passen. Thành Tín heeft problemen om de bal te vangen. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen schiet op doel. Paal! Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica passt de bal met de wreef. Anh Sơn geeft een lange en hoge pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh speelt de bal door. Ubertalli probeert naar een medespeler te passen. Ineichen rent richting de bal. Ineichen haalt uit met een fantastische trap. Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ubertalli passt de bal in één keer door. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn speelt de bal door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 6:0

66e minuut.
Gabríelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson geeft de bal voor. Ineichen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Faliński onderschept slim de pass. Faliński passt de bal in één keer door. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen schiet op doel. Minh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ineichen haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Khang probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Minh zal de hoekschop nemen. Mrównica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen schiet op doel. Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 7:0

72e minuut.
Văn Minh met een snelle inworp. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson geeft een hoge lob. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minh trapt de bal weg. Ubertalli kopt de bal weg. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel. Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 8:0

76e minuut.
Anh Sơn geeft een lange en hoge pass. Mrównica kopt de bal weg. Ubertalli probeert naar een medespeler te passen. Ineichen rent richting de bal. Ineichen haalt uit met een fantastische trap. Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ubertalli met een sublieme pass. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ubertalli met een sublieme pass. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica passt de bal met de wreef. Daar is Ineichen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ineichen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minh trapt de bal weg van het doel. Ubertalli kopt de bal weg. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoàng Việt heeft problemen om de bal te vangen. Ubertalli met een sublieme pass. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngọc Khang de bal onder controle te krijgen. Minh bokst de bal weg. Mrównica rent richting de bal. Mrównica haalt uit met een fantastische trap. Minh bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mrównica neemt de hoekschop. Ineichen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đông⚡️Á⚡️FC 12%, DelThangDuoc 88%.
Đông⚡️Á⚡️FC - DelThangDuoc 9:0