Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossttrallya uni.portif.siliana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Atocha passt de bal zonder na te denken. Jawachi is nu in balbezit. Belbajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belbajid krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mechuragui met een sublieme pass. Tuama is nu in balbezit. Azzouz is nu in balbezit. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mhedhbi onderschept slim de pass. Mhedhbi speelt de bal door. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar geeft de bal voor. Ismail springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nafti rent richting de bal. Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid speelt de bal door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Hosni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Azzouz probeert naar een medespeler te passen. Shaariff is nu in balbezit. Shaariff speelt de bal door. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Azzouz heeft problemen om de bal te vangen. Mechuragui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
El-Anwar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid passt de bal in één keer door. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 62%, uni.portif.siliana 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ossttrallya - uni.portif.siliana 0:0

62e minuut.
Atachi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail met de inworp. Belbajid rent richting de bal. Belbajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Atocha begaat een overtreding. Ismail raakt geblesseerd tijdens het duel. Azzouz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bugarani kopt de bal weg. Klungelig pakt El-Anwar de bal. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shaariff kopt de bal weg. Nafti is nu in balbezit. Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - uni.portif.siliana 0:1

85e minuut.
Nafti kopt de bal weg. Daar is Shaariff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama rent richting de bal. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 47%, uni.portif.siliana 53%.
ossttrallya - uni.portif.siliana 0:1