Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 21:16
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: Al Nassr Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Al Nassr abood1416
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
El Habend Foqui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelfattah met een snelle inworp. Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Husayn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rahman passt de bal in één keer door. Ma`mun geeft een lange en hoge pass. Ihab rent richting de bal. Faiz onderschept slim de pass. Faiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Nassr - abood1416 0:1

39e minuut.
Al-Gherini speelt de bal door. Faiz is nu in balbezit. Ihab rent richting de bal. Faiz onderschept slim de pass. Faiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Nassr 57%, abood1416 43%.
Al Nassr - abood1416 0:1

48e minuut.
Tibi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baha rent richting de bal. Baha draait met de bal, schiet en ... Mido probeert de bal aan de voet te houden. Abdelfattah kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Qusay kopt de bal weg. Rahman is nu in balbezit. Rahman passt de bal zonder na te denken. Faiz rent richting de bal. Faiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Nassr - abood1416 0:2

52e minuut.
Rahman passt de bal met de wreef. Baha rent richting de bal. Faiz begaat een overtreding. Faiz krijgt een gele kaart. Baha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baha met een snel genomen vrije trap. Atif rent richting de bal. Atif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz onderschept slim de pass. Rahman rent richting de bal. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahman passt de bal zonder na te denken. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Ati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman begaat een overtreding. Rahman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Nassr 48%, abood1416 52%.
Al Nassr - abood1416 0:2