Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bomhuka@gmail.com luk-kpn12@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
bin Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaoyi met een sublieme pass. Kulthong speelt de bal door. Hu rent richting de bal. Hu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chaoyi met een sublieme pass. Rojanaprorntip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongsupan maakt een afschuwelijke overtreding. Wongsupan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Uchin onderschept slim de pass. Uchin speelt de bal door. Hu rent richting de bal. Hu draait met de bal, schiet en ... Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bomhuka@gmail.com - luk-kpn12@hotmail.com 0:1

25e minuut.
Kasemsombat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rojanaprorntip is nu in balbezit. Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap. Nung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Singthong is nu in balbezit. Singthong speelt de bal door. Uchin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hu is nu in balbezit. Hu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chaoyi verovert de bal door een tackle van achteren. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin passt de bal in één keer door. Hu is nu in balbezit. Hu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bomhuka@gmail.com - luk-kpn12@hotmail.com 0:2

40e minuut.
Doeltrap. Nung met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Kasemsombat de bal onder controle te krijgen. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap. Nung bokst de bal weg. Nung speelt de bal door. Wongsupan kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaoyi de bal. Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sathai-Chusri heeft problemen om de bal te vangen. Chaoyi is nu in balbezit. Chaoyi passt de bal zonder na te denken. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vechasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Fong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dingfu verovert de bal door een tackle van achteren. Dingfu speelt de bal door. Hu is nu in balbezit. Hu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bomhuka@gmail.com 59%, luk-kpn12@hotmail.com 41%.
bomhuka@gmail.com - luk-kpn12@hotmail.com 0:2

51e minuut.
Dingfu rent richting de bal. Uchin onderschept slim de pass. Uchin probeert naar een medespeler te passen. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu schiet op doel. Vechasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chaoyi rent richting de bal. Chaoyi passt de bal in één keer door. Guifeng is nu in balbezit. Hu verovert de bal door een tackle van achteren. Hu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dingfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin onderschept slim de pass. Uchin probeert naar een medespeler te passen. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fong geeft een hoge lob. Singthong kopt de bal weg. Wongsupan probeert de bal aan de voet te houden. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Sathai-Chusri passt de bal in één keer door. Jia-Nian rent richting de bal. Jia-Nian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bomhuka@gmail.com - luk-kpn12@hotmail.com 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bomhuka@gmail.com 63%, luk-kpn12@hotmail.com 37%.
bomhuka@gmail.com - luk-kpn12@hotmail.com 1:2